Huf aniversează 10 ani de activitate în Arad. Fabrica a pornit cu 14 angajaţi, iar astăzi numără 500 FOTO

Niciun comentariu

Huf aniversează 10 ani de activitate în România. Fondată în 2006 în Arad, Huf Romania produce pe o suprafață de peste 22 de mii de metri pătrați sisteme de acces, securitate si imobilizare pentru autovehicule.

La 10 ani distanță de la închirierea unei hale din Zona Industrială Vest din Arad, Huf România are o echipă de circa 500 de angajați, cu mulţi specialişi şi un portofoliu diversificat de clienţi, atât din categoria premium precum BMW, Porsche, Fiat, Volvo, cât şi categoria de vehicule comerciale, precum MAN, Scania sau producătorul autohton Dacia. Cu mare încredere în climatul economic din vestul țării, Huf Romania se află în continuă creștere, numai anul trecut efectuând peste 150 de angajări și achiziționând echipamente de producţie ce depășesc suma de 4 milioane de Euro.

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate sunt organizate tururi de fabrică și sunt prezenți la eveniment reprezentați ai companiilor vecine, ai municipalității arădene și colegi din boardul de conducere internațional. Pentru că valorile familiale fac parte din filosofia de bază a companiei, Huf pregătește împreună cu profesioniștii de la Essential Experience o zi dedicată angajaților și familiilor acestora. O zonă de distracții pentru copii (cu magician, desene pe asfalt, tobogan, facepainting sau improvizații), cu înghețată, dulciuri și alte bucate alese, două trupe de muzică și un moment cu trupa de teatru Auăleu asigură reușita unei zile petrecute în familie. Surprizele dedicate celor mici și mari se țin lanț, iar la finalul zilei zâmbetul este cel care încheie un eveniment de succes.

Ioan Posa, Managerul General al companiei, care a declarat cu această ocazie: “Huf România a pornit la drum cu o echipă de 14 oameni, echipă care a crescut considerabil în cei 10 ani de activitate și care s-a dovedit a fi implicată, plină de entuziasm și de dorința de a livra clienţilor produse de calitate. Astfel, la 10 ani de la înființare, ne  remarcăm în industria auto prin produse calitative care ajung în mașinile din întreaga lume”.

Huf România SRL este o investiţie a grupului Huf, cunoscut producător de echipamente pentru accesul, securitatea şi imobilizarea autovehicolelor. Totul a început acum mai bine de 100 de ani ca şi o afacere de familie, concernul având în prezent facilităţi de producţie în 21 companii, răspândite în Europa, Asia şi America, cu o cifră de afaceri de aproximativ 1,3 miliard de euro. Printre primele produse realizate şi livrate industriei auto se numără sistemele de închidere pentru Mercedes Benz (1920). În 1955 se înregistrau 1 milion de Volkswagen Beetle livrate, echipate exclusiv cu mânere Huf. Cu timpul, grupul Huf a ajuns să fie cunoscut ca fiind compania care a dezvoltat chei electronice, cu comunicare în infraroşu, sisteme “Passive Entry” şi “Keyless  Go”.

IMG_0012IMG_0014IMG_0017IMG_0018IMG_0019IMG_0020

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu