“Hospitality JobFair” – 2.000 de tineri își pot găsi locuri de muncă în hoteluri din Europa

ComputerLab

Tineri cu sau fără experiență vor putea să obțină un loc de muncă în Anglia, Cipru, Grecia și Spania la Târgul de joburi – “Hospitality JobFair”, ediția a XVIII-a, care va fi organizat pe 30 ianuarie la Bucharest Hotel Cișmigiu de compania ICEP World Romania.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor remis joi AGERPRES, în cadrul târgului vor fi scoase la concurs 2.000 de locuri de muncă în hoteluri de 4 și 5 stele din Anglia, Scoția, insulele din Canalul Mânecii, Cipru, Grecia și Spania, interviul de angajare urmând a fi susținut pe 30 ianuarie, iar candidații selectați vor semna oferta de muncă pe loc.

Cei care doresc să obțină unul din locurile de muncă vor aplica online pe www.icepworld.ro/apply, apoi vor depune un dosar de angajare, care trebuie să conțină: CV în format ICEP, două fotografii digitale, copii ale diplomelor de studii, certificat de naștere, recomandări (dacă este cazul).

Angajatorii din Anglia, Scoția și insulele din Canalul Mânecii sunt în căutare de personal cu experiență pentru posturile de ospătar, barman, general assistant, head waiter, recepționer, head receptionist, shift leader, iar pentru posturile de cameristă, spălător de vase și portar sunt acceptați și candidații fără experiență, vorbitori de limba engleză.

Contractele de muncă se semnează pentru o perioadă de trei — șase luni (studenți), precum și 12 luni sau perioadă nedeterminată. Salariul minim câștigat este de 6,7 lire/oră, candidații având posibilitatea să câștige între 950 și 1.500 de lire pe lună.

“Hotelurile și resorturile de lux din Cipru și Grecia vin în România pentru a angaja tineri, oferindu-le șansa să câștige experiența în industria hotelieră și să se dezvolte profesional. Salariile pornesc de la 500 de euro pe lună pentru candidații fără experiență, iar candidații cu experiență în domeniu au posibilitatea să câștige între 600 și 950 de euro, cazarea și mesele fiind asigurate gratuit. Se caută ospătari, barmani, picoli, ajutori de bucătari, bucătari, cameriste, recepționeri, guest service, valeți, personal pentru curățenie și mentenanță”, afirmă organizatorii târgului.

  Tărâmul sutelor de conace sau cum arată regiunea de care s-a îndrăgostit şi prinţul Charles şi care a ajuns pe primul loc în topul recomandărilor Lonely Planet

În Spania oferta angajatorilor se adresează studenților sau tinerilor care doresc să completeze un stagiu de practică plătit în industria hotelieră. Pentru Spania se oferă traininguri înainte de plecare,salariu între 400 și 500 euro net/lună, cazarea și mesele fiind asigurate gratuit. În acest caz sunt căutați tinerii care vorbesc limba engleză, cunoștințele de limba spaniolă constituie un avantaj, iar experiența nu este necesară.

ICEP World Romania face parte din ICEP World Group, organizație internațională pentru tineret, care oferă și programe educaționale, cursuri de calificare, specializare și perfecționare pentru industria ospitalității, programele de muncă și programele educaționale fiind recunoscute de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Ministerul Turismului.

 

Sursa: www.agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici