Guilherme, dat afară de Gigi Becali, după Dinamo-Steaua, scor 3-1

Niciun comentariu

Guilherme nu va mai juca la Steaua, anunta Becali dupa meciul cu Dinamo. Patronul Stelei spune ca a transferat deja 5 jucatori si va mai aduce alti 15 in aceasta iarna.

Despre meciul cu Dinamo, Becali crede ca doar Steaua a jucat fotbal, iar victoria ii apartine exclusiv lui Rednic.

“Eu am vazut ca nu s-a jucat fotbal, ci doar la o singura poarta. I-a iesit lui Rednic. Numai Steaua a jucat fotbal. E adevarat ca a marcat Dinamo trei goluri, dar asa am vazut eu. Poate nu am vazut eu.”

“Daca terenul e cum e, e ud, si se joaca la o singura poarta… Am avut ocazii prin Stanciu si Popa, in prima repriza. Daca era invers. Juca Dinamo ce a jucat Steaua si chiar daca am fi castigat, era grav. De ce? Pentru ca nu aveam fotbal, nu aveam echipa. Mai bine prefer ce s-a intamplat acum, decat sa fi fost invers”

“Stii ce trebuia sa facem? Sa jucam la 0-0, cu portarul, cu Varela. Eu nu le gasesc scuze jucatorilor. Pentru ca o echipa mare sparge si apararea lui Dinamo din seara asta, dar nu pot sa zic mare catastrofa. Ce mare catastrofa? Steaua a jucat fotbal, Dinamo nu.”

“O sa vina pauza asta in care o sa facem transferuri, pentru ca avem nevoie de transferuri”

“Eu stiu ce o sa fie cu Astra? Mirel trebuie sa ia masuri. Eu o sa iau o masura. Guilherme nu mai vreau sa-l vad pe teren. Sa-l trimita la juniori. Mintea lui nu e la fotbal. Mai bine joci fara fundas stanga.”

“Asa nu se poate juca fotbal. Numai Rednic se poate lauda cu rezultatul asta, e rezultatul lui, e strategia lui, are experienta. Le-a zis ca “daca jucam fotbal cu ei or sa ne dea 3-4.””

“O sa aducem 3, 4, 5 jucatori. Am luat deja 5 jucatori. Am luat trei de la Ceahlaul si inca doi, dar nu stiu de unde. Am zis sa iau 20 de jucatori. Din aia 20 vor fi 3-4 de mare valoare, restul vor fi pusti sa-i crestem. Argaseala stie de unde i-am luat pe ceilalti doi jucatori”, a spus Becali la Sport.ro

 

Sursa: www.sport.ro / Foto: www.romaniatv.net

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu