Gratuit la Ştrandul Neptun pe parcursul minivacanţei de 1 Mai. Vezi ce investiţii s-au făcut

Niciun comentariu

Administraţia Ştrandului Neptun a decis ca în acest an, sezonul estival să fie inaugurat ceva mai devreme decât spunea tradiţia, respective ziua de 1 mai. Veştile sunt cu atât mai bune cu cât accesul va fi gratuit în toate acestei minivacanţe.

Dacă în prima zi numai o parte dintre agenţii comerciali au fost pregătiţi pentru a-şi primi clienţii, până la jumătatea lunii zona comercială se va reanima prin deschiderea mai multor terase.

Ştrandul Arad are un complex de agrement cu cinci bazine: unul de înot, unul pentru adulţi ş itrei cu apă termală pentru copii şi tobogan acvatic şi un  al doilea complex cu 3 bazine din care 2 pentru copii si unul pentru înot, locuri pentru joacă şi 331 de căsuţe de agrement.

„La capitolul noutăţi menţionăm modernizarea celor două corpuri de clădire  A şi B,  investiţie care se ridică la peste 770.237 lei. Corpurile de cabine au fost reamenajate astfel încât pe lângă garderobe există grupuri sanitare și o zonă cu casete de valori. De asemenea cabinele au fost dotate cu sisteme de supraveghere video exterioare. În acest moment cele 119 cabine moderne aşteaptă să fie închiriate.

Până la deschiderea oficială a ştrandului, s-a mai reuşit refacerea în totalitate a bazinului mare în codiţiile în care aici vor fi amplasate până la jumătatea lunii iulie alte trei tobogane. De asemenea s-au executat lucrări de  supra însămânţare a  gazonului şi s-au aplicat tratamente cu insecticide pentru combaterea căpuşelor”, a declarat Ralu Cotrău, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Cu o suprafaţă de peste 20 de hectare de verdeaţă, ştrandul Neptun de pe malul Mureşului este al doilea c amărime din Europa situate lângă o apă curgătoare. Lucrările de construcţie au fost demarate la sfârşitul anilor1960, iar de atunci şi până în prezent generaţii întregi de arădeni au ales ca cel puţin la sfârşit de săptămână să petreacă, câteva ore relxante în mijlocul naturii.

 

Category: mandri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu