Ficatul de gâscă, șampania Moét cadou pascal pentru consilierii locali.De la bugetarii PSD Bucuresti!

Niciun comentariu

Ciprian Ciucu fost consilier PNL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti este acum preşedinte al Agenţiei Funcţionarilor Publici.

Totuși se pare că acesta a ramas încă sub radarul instituțiilor din subordinea Primăriei Sector 6 deoarece a fost “primenit” cu ocazia sărbătorilor pascale cu un pachet consistent, demn de gusturile fine ale directorilor/bugetari din București. Evident fiind vorba despre PSD nu lipsește Moét-ul, ficatul de gâscă, coniacul Hennessy și una dintre cele mai bune și scumpe ciocolate de la Lindt.

Vă închipuiți probabil că acest pachet, în valoare de 833 lei, a fost trimis tuturor consilierilor, șefilor de instituții etc iar “efortul” financiar este unul considerabil.

Lăsăm mai jos postarea originală a domnului Ciucu…

Nu-i rău să fii demnitar bugetar pe timp de criză. Primești astfel de cadouri. Eu tocmai am primit un asemenea cadou de la DGASPC Sector 6, din cadrul Primăriei Sectorului 6, de la o doamnă director.
Costă 833 de lei, găsiți pachetul pe giftidea.ro, cod 7047.

Eu mă gândesc că astfel de cadouri au plecat la mai mulți șefi de instituții. Am sunat-o pe doamna director să o întreb dacă e din partea dânsei sau sau din partea DGASPC și implicit din bani publici. Răspunsul a fost evitat cu pricepere.

Eu i l-am returnat. Dacă e din bani publici sau nu, mai bine ar face Paștele plăcut unora care au mai mare nevoie și s-ar mulțumi cu mai puțin.

Pateul de gâscă, șampania originală, dulciurile simandicoase i-ar sta în gât oricărui om cu bun simț, dacă ar avea o bănuială cât de mică că alții, aflați în nevoie și beneficiari ai direcției de protecție socială, ar fi lipsiți.

Consilierii locali trebuie să se uite cu atenție la bugetul de protocol al DGASPC Sector 6. Și sa ceară un audit urgent.

Banii aceștia ar trebui direcționați către copiii săraci ai Sectorului 6. PSD…

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu