FC Voluntari anunță o mare surpriză: Acord încheiat cu noul antrenor

fcv jpg

Antrenorul Nicolae Dică, în vârstă de 43 de ani, a fost demis de la FC Voluntari după doar 40 de zile de la preluarea echipei, din cauza rezultatelor sub așteptări ale echipei.

Ilfovenii au înregistrat o poziție dificilă, ocupând locul 15, care conduce la retrogradare directă, ceea ce i-a determinat să facă o schimbare majoră la nivelul băncii tehnice chiar înainte de debutul în play-out. Decizia de a modifica conducerea tehnică vine ca răspuns la poziția delicată a echipei în clasament și în speranța unei revirimente care să asigure menținerea în Liga respectivă.

Florin Pârvu, noul antrenor al FC Voluntari.

Potrivit informațiilor de la Fanatik.ro, Florin Pârvu (48 de ani), recent plecat de la Petrolul Ploiești, a fost desemnat noul antrenor principal al echipei FC Voluntari. Conducerea clubului a făcut această alegere în încercarea de a revigora performanțele echipei, în special în contextul luptei pentru evitarea retrogradării.

Astfel, Florin Pârvu este așteptat să își facă debutul pe banca tehnică în prima etapă a play-out-ului, care se va desfășura la Arad, cu UTA. Înainte de a se orienta către Florin Pârvu, FC Voluntari a încercat să negocieze cu Liviu Ciobotariu și Marius Șumudică pentru preluarea echipei, însă fără succes.

Florin Pârvu a preluat conducerea tehnică a echipei Petrolul Ploiești în februarie 2023, înlocuindu-l pe Nae Constantin, și a rămas în funcție timp de un an și o lună, acumulând 48 de meciuri la carma grupării prahovene.

Înainte de a se alătura Petrolului, Pârvu a ocupat funcția de antrenor secund la CS Turnu-Severin, colaborând cu Marian Bondrea, Cosmin Bodea, Nicolo Napoli și Ionel Gane, precum și la Petrolul Ploiești alături de Răzvan Lucescu și la Rapid cu Dan Alexa.

  Un bărbat a intrat cu mașina într-un mall din Brăila dupa ce a injunghiat proprietarul masinii

Experiența sa în domeniu include și perioada în care a antrenat echipa U19 a clubului chinez Henan FC.

Nicolae Dică, antrenorul anterior, a avut patru mandate în ultimii doi ani, începând cu o scurtă perioadă de trei luni la FCSB, reușind să califice echipa în grupele Conference League. Ulterior, a fost numit la CS Mioveni, unde a stat patru luni, fiind înlocuit după ce echipa nu a reușit să evite retrogradarea. A urmat FCU Craiova, unde a rezistat doar cinci etape, iar în cele din urmă, la FC Voluntari, nu a reușit să obțină îmbunătățiri semnificative.

Categorie: mandri.ro, sport
Tags: fc voluntari, Florin Parvu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici