Fanaticii vaccinării își pot face seppuku: ”VACCINUL” A FOST COMPLET INUTIL. Raportul Marii Britanii pe 2023 certifică: 95.03% din morții de Covid de la începutul anului (8.330) au fost COMPLET VACCINAȚI. Ce s-a întâmplat cu jurnalismul?

183964 jpeg

În Marea Britanie, Oficiul Național de Statistică tocmai a publicat un set de date actualizat “Death by Vaccination Status, England” (Decese în funcție de starea de vaccinare, Anglia), cu date din ianuarie 2023 până în mai, relatează politicianul australian Craig Kelly, de la Partidul Australia Unită într-o postare pe Twitter/X:

„În mod notabil, Biroul de Statistică din Australia are date similare, dar refuză să le publice. Oare de ce?

Aceste date care tocmai au fost publicate arată că din ianuarie până în mai 2023 au fost 8.766 decese Covid în Anglia.

8.330 de decese (95,03%) au fost persoane vaccinate

436 decese (4,97%) au fost persoane nevaccinate

 

Asta e tot. Ultima carte pe care o mai aveau de jucat promotorii vaccinurilor, afirmația că vaccinurile au prevenit decesele cauzate de Covid, a căzut!

 

Dar este și mai rău.

Datele care tocmai au fost publicate arată, de asemenea, că cei vaccinați sunt suprareprezentați în ceea ce privește decesele din toate cauzele.

Datele din Marea Britanie sunt cele mai bune din lume și, odată cu această ultimă publicare a datelor, toate măsurile de obligativitate rămase trebuie să înceteze, iar vaccinul trebuie să fie retras de pe piață chiar astăzi.

A permite ca o altă persoană să fie injectată după ziua de astăzi, când aceste date au fost publicate, ar fi o neglijență criminală.

Oricine s-ar aștepta ca această dezvăluire să fie pe primele pagini ale ziarelor astăzi. Dar, în mod uimitor, din nou, mass-media tace.

Mass-media fie sunt cumpărate ca paraziți plătiți de Big Pharma, fie sunt incapabile să înțeleagă datele, fie sunt prea lașe pentru a publica faptele. Ce s-a întâmplat cu jurnalismul?”, se întreabă acesta, în încheiere, la fel ca și noi, de altfel.

  Se reia creditarea prin Prima Casă

Sursa: Activenews

Categorie: mandri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici