Familia preotului din Păuliș care se zbate între viață și moarte face dezvăluri șocante

Niciun comentariu

Oamenii din intreg județul Arad și nu numai au întins o mână de ajutor familiei preotului Daniel Ungur, care trece prin momente critice. Acesta a ajuns la clinica din Viena, unde medicii se luptă să-l stabilizeze. Starea lui de sănătate este încâ critică. Pe paginia de socializare Facebook circulă o scrisoare dată publicității de familia preotului. Familie, care în urmă cu câteva zile a făcut apel pentru strângerea sumei de 25.000 de euro necesară interveţiei medicale din capitala Austriei. Printre cei care au postat scrisoarea pe pagina de Facebook se află și primarul comunei Zăbrani, Marian Toader.

Poveste tristă la început de an, cu întrebări fără răspuns, dar cu speranțe și rugăciuni pentru părintele Daniel Ungur

„După câteva internări succesive, în care a contactat din sala de operații a Spitalului județean Timiș, o bacterie Pseudomona Aeroginosa (proteus) (cei din familie susțin că nu este singurul pacient din acea perioadă internat pe sectia de Urologie care a contactat aceasta bacteria), în 10 ianuarie, părintele Daniel revine și este internat la Spitalul Județean din Timișoara, având febră și o stare generală gravă. După o serie de ,,investigații,, generale, fără succes și fără un diagnostic clar și sigur se încearcă o serie de tratamente până la data de 27 ianuarie când familia din ce în ce mai neincrezătoare în reechilibrarea stării de sănătate, hotărăște transferul la o altă unitate spitalicească. In acest sens contactează mai multe spitale din țară și străinătate, dar cu excepția unei clinici din Viena, care le răspunde afirmativ, celelalte instituții medicale nu doresc acceptarea pacientului, simplu, nicio unitate nu dorea un pacient cu bacteria amintită. În toată perioada internării de la Timișoara singurul medic care nu a uitat de jurământul lui Hippocrate, a fost dr. Dragoș Laurian care, alături de asistentele de salon, și de 20 de ori intr-o zi se interesa de stare pacientului, deși nu era medicul curant al acestuia, ceilalți medici, probabil saturații de pacienții din clinicile private personale erau indiferenți la nevoile medicale ale pacientului ,,de la stat,,. In plus, nici în acest moment dr. șef de secție Botoaca ( scuzati numele dacă nu este cel corect) nu dorește să semneze documentele care i-ar permite părintelui Daniel decontarea prin Casa de asigurări de Sănătate a unor cheltuieli privind internarea la Clinica privată din Viena. Oare de ce nu semnati, dle. dr.? Nu cunoaștei situația și starea pacientului? Subordonații domniei voastre nu v-au informat de existența acestui caz decât în momentul în care situația a scăpat de sub control? Nu cunoașteți situația din sala de operație când pacientul parțial anesteziat aude conversatia între medicii care trebuiau să-i salveze viața, iar unul dintre ei nu s-a ocupat de achiziționarea unor ustensile care lipseau si de care știa și cu seninătate a precizat că a uitat de achiziționarea acestora lăsând pacientul pe masa de operație? D-le dr. Boiborean, sper să vă aduceti aminte de această situație și de rugămințile celorlalti medici de a reintra în sala de operație? Sunt doar câteva întrebări la care acești medici, profesioniști de altfel ar trebui să răspundă. Orice om GREȘEȘTE dar trebuie să recunoaștem și să ne asumăm aceste greșeli. Dragii mei, sunt momente in viața cand avem nevoie de ajutor. Azi, poate mai mult ca oricând colegul, prietenul, parintele, un OM are nevoie de ajutorul nostru! Ajutor care, așa cum precizează medicii din Viena, pentru recuperarea totală este nevoie de o perioadă îndelungată. VA RUGĂM, nu ramaneti indiferenți!

Cei care doresc să facă donații au la dispoziție contul RO54 RZBR 0000 0600 1714 5820 deschis la Raiffeisen Bank pe numele de Ungur Daniel Nicolae. De asemenea, soția preotului, Ungur Bianca Margareta, a deschis la aceeași bancă un cont în euro: RO55 RZBR 0000 0600 1836 6353. Pentru tranzacții interbancare, Codul Swift este RZBRROBU.

Și pe această cale familia și cei apropiați multumesc și se roagă pentru faptele de milostenie făcute de dumneavoastră OAMENI cunoscuți sau necunoscuți. VĂ MULȚUMIM!”, se încheie scrisoarea care circulă pe internet.

 

Citește și: Un preot din Arad are nevoie de ajutor financiar pentru a-şi salva viaţa

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu