Falcă face mișto de arădeni. Cât tact, câtă inteligență, e gluma secolului!

Niciun comentariu

Avem un primar foarte spiritual, foarte inteligent și perspicace. Într-una dintre primele sale seri de burlac, când nu avea altă treabă decât să se uite pe geam sau pe…internet, Ghiță Falcă a avut o revelație. Venise momentul potrivit să facă mișto de arădeni și cum o putea face mai bine decât să invoce ploaia cu grindină. ”Afară plouă… Falcă e de vină! Ohhhh… este şi grindină. Dacă eram primar, aş fi putut opri şi ploaia, dar mai ales grindina, să nu distrugă culturile…”, e mesajul de pe pagina de facebook ce s-a vrut spiritual, puțin acid, la adresa celor care îl acuză pe ditamai vinitura (a nu se confunda cu viitura) de tot ceea ce se întâmplă rău în municipiu.

Câtă inteligență macră să ai să faci o astfel de glumă? Încă nu mă pot opri de râs, dar nu neapărat din cauza glumei, ci a ipostazei în care se află Falcă…crezând (cacofonia e și ea o glumă) că a făcut cea mai bună poantă din viața lui. Din păcate pentru el, și-a luat-o imediat în bot de la „prietenii” virtuali, care au prins momentul să-i aducă aminte de pasajele inundate în Arad la fiecare ploaie. Cu sau fără grindină. Dar, cei mai mulți sunt intrigați că edilașul nu dă doi bani pe culturile oamenilor (aici se scotea dacă vorbea doar de cele ale adversarilor politici sau ale cetățenilor de rând rămași în bezna pesedistă, aldeistă, pmp-istă și alte…iste), distrându-se de mama focului că a murit capra vecinului.

Ne cerem scuze, dragă Ghiță, pentru că până acum nu am văzut latura asta lud(ică), puțin jucăușă. Nu mai bine te întorci la „europenele” din Franța și ne lași cu grindina și culturile noastre? Acolo mai plouă din când în când și cadouașe de la ISIS și nu ești tu de vină. Dar, s-ar putea să-ți moară culturile. Alea pe care le fumezi când debitezi texte de genul celui de mai sus.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu