Elena Udrea, la Poliție, în prima zi a anului: Îmi doresc un an liniștit, cu mai puține provocări. Îmi doresc să avem cu toții mai multă credință în Dumnezeu și încredere în noi și în cei din jurul nostru

Niciun comentariu

Elena Udrea a fost în prima zi a anului la Poliție, pentru a da cu subsemnatul în cadrul procedurii de control judiciar.

La finalul vizitei la Poliție, deputatul a dezvăluit nu a făcut pregătiri speciale pentru petrecerea de Anul Nou. Udrea a mai spus că își dorește un 2016 mai liniștit decât anul care tocmai s-a încheiat.

”Nu m-am pregătit în mod special pentru Revelionul acesta. Foarte multă lume și-a făcut Revelionul în București, așa că m-am întâlnit cu mulți cunoscuți. Nu am avut la 12 noaptea timp să îmi pun o dorință. Dar știu ce îmi doresc. Îmi doresc un an liniștit, cu mai puține provocări. Chiar dacă din 2015 am învățat foarte multe, parcă e prea mult. Îmi doresc să avem cu toții mai multă credință în Dumnezeu și încredere în noi și în cei din jurul nostru. Și cred că dacă vom gândi pozitiv și vom fi mai buni, tuturor ne va merge mai bine”.

Deputatul a mai precizat că în noaptea dintre ani nu a avut vâsc și nici nu a dansat perinița și a ținut să le facă o urare și celor ca își sărbătoresc onomastica în prima zi a anului.

”Azi spun la mulți ani celor care își sărbatoresc numele”, le-a transmis Udrea celor care poartă numele Sfântului Vasile.

Cât despre venirea sa la Poliție în prima zi a anului, fostul ministru al Turismului a precizat că vine cu relaxare la secție.

”M-am obișnuit, vin cu relaxare. Cei de aici sunt oameni extraordinari, îmi pare rău că muncesc ei de ziua asta”, a spus deputatul.

Întrebată ce preparate speciale va avea pe masă în prima zi din an, Elena Udrea a spus că ar vrea să nu mănânce nimic pe 1 ianuarie.

”O să încerc să nu manânc nimic astăzi pentru că am tot mâncat deosebit sărbătorile astea”, a spus fostul ministru.

”Un an mai bun, pentru că sunt convinsă că este loc de mai bine pentru fiecare. Pentru asta avem nevoie de credință în Dumnezeu, de încredere în noi, de gândire pozitivă și sunt convinsă că vom depăși tot ce este greu și ne-a încercat”, le-a tranmis Elena Udrea românilor.

Sursa: www.b1.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu