Dragnea evita sa spuna daca schimba premierul. “Am terminat evaluarea ministrilor. Finalizam luni propunerile”

Niciun comentariu

Conform lui Dragnea, urmeaza ca pachetul de propuneri pentru remedierea intarzierilor in aplicarea programului de guvernare sa fie finalizat in cursul zilei de luni.
”Evaluarea ministrilor a ajuns la final. O ordonam in noaptea asta si finalizam maine concluziile si pachetul de propuneri”, a declarat Liviu Dragnea, duminica, la Romania TV, conform news.ro.
El a evitat sa precizeze daca printre propunerile pe care le va formula PSD se va afla schimbarea primului ministru sau va fi vorba doar de o remaniere. Dragnea a spus ca primordiala este remedierea intrazierilor aplicarii programului de guvernare. ”Mi-as fi dorit sa fie indeplinit tot programul de guvernare cu termenele incluse. Din pacate, nu sunt putine punctele din programul de guvernare care nu au fost implementate”, a spus liderul PSD.
Dragnea a spus ca, inainte de a vorbi despre schimbarea din functii a unor ministri, este necesara identificarea corecta a intarzierilor, liderul PSD precizand ca este de analizat daca intarzierile au fost generate de birocratie, de lentoare unor ministri sau de incapacitatea premierului de a mobiliza cabinetul pentru respectarea termenelor din programul de guvernare.
Intepaturi intre Grindeanu si Dragnea privind evaluarea ministrilor. Presedintele PSD: “Raman putin surprins”

”Maine vom avea si o discutie cu ministrii. Nu cu toti, dar aproape toti”, a spus Dragnea.
Presedintele PSD a precizat ca la evaluarea activitatii guvernamentale au participat, printre altii, Cristian Socol si Darius Valcov, precum si liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu. Propunerile urmeaza sa fie dezbatute intr-o sedinta a Comitetului Executiv National care va avea loc in cursul acestei saptamani.
Dragnea, despre profilul premierului: Ar trebui sa fie un om nebun de harnic cu capacitate de intelegere foarte mare
Dragnea a mai declarat ca premierul potrivit pentru aplicarea actualului program de guvernare trebuie sa fie o persoana ”nebuna de harnica, cu capacitate de intelegere foarte mare si fara lene”, precizand ca nu are importanta daca este femeie sau barbat.
”Premierul pentru acest program de guvernare ar trebui sa fie un om foarte harnic, nebun de harnic, cu capacitate de munca foarte mare, cu capacitate de intelegere foarte mare si fara lene (…) adica fara liniste. Nu ai voie in niciun minut sa lasi ceva pe tanjeala pentru ca ai lasta un minut pe tanjeala, o lasa si ministrul cinci minute, o lasa secretarul de stat un sfert de ora si pana la functionarii care trebuie sa implementeze tot se ajunge la o ora, doua. Dupa aia se ajunge la zile si saptamani”, a declarat liderul PSD.
Intrebat daca in administratie, femeile sunt mai harnice decat barbatii, Dragnea a spus ca nu acest aspect conteaza, ci ”educatia muncii”.
”Eu sustin si am sustinut – nu asa pe vorbe – femeile in politica si nu numai, ci si in administratie, dar nu cred ca conteaza daca esti barabat sau femeie. E vorba de educatia muncii, e vorba de modul cum ai crescut, daca ai fost invatat sa muncesti, daca ai fost invatat sa-ti asumi raspunderi si cu riscuri. Nu poti sa-ti doresti sa iei numai prajitura la finalul mesei. Trebuie sa participi atunci cand se construieste”, a spus seful PSD.
El a explicat ca pe Sevil Shaidehh a propus-o pentru functia de premier nu pentru este femeie, ci pentru calitatile sale. ”Este un om cu care am lucrat foarte mult, care munceste foarte mult si care este foarte capabila. Nu crde ca este cineva care sa nu accepte aceste calitati. Dar nu vreau sa mai deschidem vreun sertar de suparare din lunile trecute”, a explicat Dragnea.

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu