VIDEO Victoraș Micula a scumpit spirtul Mona, dar ne dă la schimb leacul pentru COVID-19

Niciun comentariu

 

Miliardarii româno-gemeni-suedezi Viorel și Ioan Micula au obținut în instanță dreptul de a fi despăgubiți de Statul român cu 278 de milioane de euro, după un proces întins pe mai mulți ani. În mijlocul pandemiei, „Chemical Brothers”, cum sunt numiți popular, au scumpit strategic spirtul Mona scrie pressone.ro

Puteam considera că, astfel, ne-am încheiat socotelile. Am plătit cu vârf și îndesat.

Doar că, la începutul acestei săptămâni, a luat cuvântul Victoraș, fiul lui Viorel Micula. Juniorul a „dezvăluit” luni seara, într-un live, pe Facebook, „tratamentul pentru Covid-19”. A adăugat și câteva știri conspiraționiste și multe provocări pentru președintele Klaus Iohannis.

În urmă cu 6 ani, Victoraș mergea la discotecă cu elicopterul și cobora dintr-un Ferrari în fața liceului în care urma să susțină proba de Limba și literatura română la Bacalaureat, spunând că a tocit Baltagul. Acum vede conspirații și oportunități de afaceri peste tot.

Un cocktail exploziv.

Micula a picat bacul în 2014: a luat 4 în vară și a fost prins copiind în sesiunea de toamnă

„Bună ziua, dragi compatrioți, ca să zic așa…”

Micula jr. se laudă acum, în video-ul postat pe Facebook, că a descoperit și motivul „răspândirii” lui SARS-CoV-2, și tratamentul împotriva virusului.

Motivul invocat de Micula jr ar fi declarația șefei Fondului Monetar Internațional care ar fi spus că oamenii în vârstă sunt o povară dispensabilă – un fake news, de altfel.

Iar tratamentul are legătură cu beneficiile argintului coloidal ionic, pe care tânărul îl recomandă împotriva COVID-19.

Dacă te uiți pe internet, argintul coloidal ionic vine cu o grămadă de promisiuni, vindecă toate bolile, dar n-are nicio susținere în comunitatea științifică. E la fel ca frecția la un picior de lemn.

Așadar, Victoraș s-a adresat poporului într-un live pe Facebook. Cum fac toți bărbații tari în vremuri de restriște, Micula și-a etalat ceasul-conservă și ghiulul. A fumat afectat câteva țigări și a făcut apel la curajul nostru.

„Bună ziua, dragi compatrioți, ca să spun așa…”, și-a deschis Victoraș alocuțiunea, menționând imediat că în Suedia, „de unde provin eu”, măsurile în vremea pandemiei sunt mult mai relaxate.

Ce n-au aflat românii? „Vor să vă dispere, că au un scop, dar n-o să vorbim despre acest scop. Cum spunea și șefa FMI în 2018. Sunt prea mulți bătrâni și trebuie cumva rezolvată problema asta…din păcate pentru ea, din fericire pentru noi, nu este ea Dumnezeu. Orice om are dreptul la viață, la libertate, nu ca să fie ținut în casă”.

Cam atât pentru popor, tânărul miliardar nu a intrat pe Facebook ca să-și piardă vremea cu noi. Are treabă direct cu președintelui Iohannis. A introdus în cadru o sticluță albastră, spunând că nu e o plasare de produse și nu va face reclamă niciunui producător sau distribuitor. Doar că nu mai putea să țină pentru el secretul.

„Argint coloidal ionic”, a făcut prezentările. A adăugat că folosește de mai bine de cinci ani, timp în care nu l-a mai atins nici măcar o simplă răceală. Din video, se vede clar și că produsul l-a ferit și de orice formă de decență.

A urmat provocarea și formularea mizelor: Micula a pus în joc propria avere, adică averea lui tăticu’. L-a chemat în ring pe președintele Iohannis.

Argintul are proprietăți bactericide, fungicide și așa mai departe. De ce președintele României nu este interesat să se facă teste, să vedem dacă argintul omoară coronavirusul? Deoarece, primește probabil bani mulți de la industriile farmaceutice sau nu pot să spun de ce…

Îl voi provoca să ia – nu contează de la cine – argint coloidal ionic, iar dacă acest argint nu funcționează la coronavirus, eu sunt dispus să donez toată averea… cu condiția în care și domnul Klaus Iohannis este dispus să renunțe la fotoliul de președinte.

Acestea fiind spuse, vă recomand și vouă, chiar dacă domnul Iohannis e mai încet și o să răspundă probabil prin septembrie la această provocare”, a spus Micula.

Ați văzut, mor oamenii în faza a patra de cancer…păi până la urmă de la ce naiba au murit, de la cancer sau de la coronavirus? Normal că de la cancer, chimioterapia îți distruge organismul.

 

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu