Doi foști utiști au semnat cu fruntașele Ligii 1! Vezi pentru cine vor juca Popescu și Purece din vară?

Niciun comentariu

După exact doi ani de când a plecat de la Arad, Ovidiu Popescu a reușit să facă saltul la vicecampioana României. Mijlocașul timișorean a fost în curtea UTA-ei în stagiunea 2013-2014, sub formă de împrumut de la Școala de Fotbal Marcel Băban. „Piciul” a fost, practic, cel mai constant fotbalist al acelui campionat, încheiat – însă – cu colapsul provocat de Adrian Marțian.

Fotbalistul de 22 de ani a trecut apoi în „alb-violet” la ACS Poli, formație cu care a promovat în Liga 1, dar cu care a retrograt la finele actualului sezon.  Popescu  a strâns 22 de meciuri în acest sezon, marcând trei goluri. „Ovidiu Popescu mai trebuie să facă viziza medicală şi gata! Îl luăm cu 200.000 (n.r. de euro). L-am văzut în urmă cu câteva luni şi mi-a plăcut mult de el şi i-am zis lui Mihai (n.r. Stoica) de el. A vorbit şi cu Timofte. Gică mi-a zis ieri, că am vorbit cu el la Palat, să-l luăm pe Popescu, că e jucător bun. Dacă toţi mi-au zis că e bun şi eu l-am văzut doar într-un sfert de oră, am zis să îl iau. Ei mi-au cerut 400.000 de euro, dar le-am zis că nu dau mai mult de 200.000 de euro. M-am înţeles imediat cu jucătorul şi am făcut actele. Mai e unul, Bărbuţ, dar nu mă interesează”, a declarat Gigi Becali, patronul lui FCSB, la Digi Sport.

Internaţional U21, Popescu este la bază mijlocaş central, însă este un fotbalist versatil care poate juca pe aproape orice post în linia mediană. Ovidiu Popescu a fost dorit în această vară şi deDinamo, dar a refuzat propunerea „câinilor”.

Steaua l-a dorit și pe Florin Purece (foto), dar arădeanul a fost „deturnat” de Gică Hagi spre Viitorul Constanța. „FC Viitorul a perfectat astăzi un nou transfer. După Victor Rîmniceanu, formaţia constănţeană a obţinut semnătura lui Florin Purece. Născut pe 6 noiembrie 1991, Florin Purece a evoluat în ultimele patru sezoane pentru Concordia Chiajna şi a semnat un contract pe trei ani cu FC Viitorul. Bun venit la FC Viitorul, Florin Purece!”, se arată în comunicatul echipei de pe Litoral. Purece are 24 de ani și a fost crescut de Atletico Arad. A trecut la UTA în 2010, iar Concordia Chiajna l-a luat trei ani mai târziu. O perioadă de timp, mijlocașul ofensiv a făcut cuplu în centrul liniei mediane în alb-roșu cu Marius Chindriș, jucător care îmbracă și azi tricoul „alb-roșu”.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu