Divizionarele trei arădene se deplasează în județul Timiș în etapa intermediară

Niciun comentariu

Mâine, la ora 18, divizionarele trei arădene joacă din nou pe puncte în etapa cu numărul 27 a Ligii a 3-a. Atât Sebișul cât și Ineul au deplasări unde e rost de puncte.

Lugoj – Sebiș, un meci al ambițiilor prietenești

Rămase fără obiectiv pe acest final de sezon, echipele prietenilor Cosmin Petruescu și Călin Cojocaru se duelează în intermediara de mâine seară. Ambele au rămas datoare în acest campionat, cu un plus pentru bănățeni, care au avut rezultate mult sub așteptări.

Chiar tehnicianul Sebișului recunoaște: „Credeam că vor fi mai sus, cel puțin în primele 5-6 echipe. Nu știu exact ce s-a întîmplat cu Lugojul, dar pe noi ne interesează să luăm punctele din acest meci. Cosmin (n.a. Petruescu) e prietenul meu, e un antrenor valoros, dar sper ca echipa sa să nu-și revină exact cu noi. Avem și noi de recuperat punctele pierdute etapa trecută, dar mai ales vrem să avem o prestație demnă de Sebiș. În niciun caz nu mai avem voie să jucăm ca și în partida cu cei de la Cugir”.

Călin Cojocaru mai recunoșate că nu i-a fost ușor să-și țină jucătorii în priză în cele 12 zile fără meci oficial. „E dificil să faci un ciclu de pregătire pe finalul unui sezon în așa fe încât să-ți ții conectată echipa. Adversarii noștri au jucat vineri, rămâne de văzut dacă e un avantaj sau un dezavantaj pentru noi. Cert este că vrem toate cele trei puncte pentru un loc cât mai bun în clasament”, a adăugat managerul – antrenor al sebișenilor.

Avramescu absentează din cauza unei suspendari, iar Rosenblum este bolnav.

Arbitri: Răzvan Lădar – Bogdan Gireada (ambii din Oradea), Ionel Drulă (Drobeta Turnu Severin). Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Alin Donose (Craiova)

De la o timișană la alta, Ineul vrea să recupereze la Giarmata punctele pierdute cu Poli

Dezamăgirea a fost mare în Țara Zărandului după eșecul cu ASU Poli, venit contrar cursului jocului în minutele de prelungire, după o fază ce nu anunța nimic. Gălan a fost singurul fotbalist care l-a învins pe Mitrea la Ineu în această primăvară și a adăugat trei puncte importante în clasament pentru liderul din C4.

„Alb-albaștrii” nu au timp să-și lingă rănile, căci mâine dispută o nouă partidă oficială în intermediară. Ineuanii se deplasează în „fieful” ultimei clasate, autoarea unei mari surprize în runda precedentă, când a blocat-o pe arena „Cetate” din Alba Iulia pe Performanța Ighiu. În plus, trupa timișană a avut timp de odihnă suplimentar pentru a pregăti disputa cu Bier et. comp. „Ținând cont de faptul că ei nu au evoluat în acest weekend, este clar că sunt mai proaspeți. De fapt, principala noastră preocupare este aceea de a ne recupera din punct de vedere fizic jucătorii. Au depus efort maxim cu Poli, au dat totul din ei pe un teren greu și au consumat destule energii. Nici mental nu stăm prea bine în uram înfrângerii total nemeritate, dar vrem să ne revenim la Giarmata și să recuperăm punctele pierdute acasă. Nu va fi deloc simplu, căci adversarii vor să scape de ultimul loc, însă mergem să ne jucăm șansa”, spune Cristian Sculici.

Antrenorul Ineului nu va putea conta pe juniorul Daniel Clej, convocat la lotul național Under 17, dar îl va avea din nou la dispoziție pe Popovici.

Arbitri: Gabriel Almaș (Zalău) – Sergiu Albu (Oradea), Rareș Lakatos (Oradea). Observatori FRF: Sorin Ciotlăuș (Deva), Ion Zare (Oradea)

Category: Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu