Descoperire incredibilă în camionul unui ceh oprit de vameşii români

Screen Shot 2017 06 24 at 00.51.49

Un cetăţean ceh a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Petea când încerca să scoată din ţară 680 de coarne de cerb, în valoare de 14.000 lei, pentru care nu avea documente.

L.K., cetăţean ceh, care conducea o autoutilitară aparţinând unei societăţi comerciale din Cehia, s-a prezentat, miercuri seara, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, pentru a ieşi din ţară.

Poliţiştii de frontieră au constatat că autoutilitara era plină cu mai multe coarne de cerb, pentru care şoferul a prezentat o factura fiscală, dar nu avea documentele necesare pentru a le scoate din ţară.

Un echipaj al IPJ Satu Mare – Serviciul Arme Explozibil şi Substanţe Periculoase a fost chemat la faţa locului, care, împreună cu poliţiştii de frontieră, a verificat marfa, rezultând cantitatea de 680 bucăţi coarne de cerb, respectiv 600 bucăţi coarne de cerb carpatin şi 80 de bucăţi coarne cerb lopătar, în valoare de 14.000 lei, care au fost ridicate.

”În cauză, s-a întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de transport al vânatului găsit împuşcat ori tranşat în teren, comercializarea, naturalizarea şi orice operaţiuni privind vânatul sau părţi ori produse uşor identificabile provenite de la acesta dobândite fără respectarea legii, iar cele 680 de coarne de cerb au fost predate unui echipaj din cadrul IPJ Satu Mare – Serviciul Arme Explozibil şi Substanţe Periculoase, în vederea continuării cercetărilor”


 

Categorie: arad
Tags: camion, ceh, importante, politia de frontiera, satu mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici