Debut fantastic la Campionatul European U21 pentru tinerii Tricolori! România – Croația 4-1

Niciun comentariu

Naționala României U21 s-a impus cu scorul de 4-1 în meciul de debut la Euro U21, competiție la care participă după o absență de 20 de ani. La partida disputată pe Stadionul Olimpic din Serravalle, San Marino, au participat aproape 5000 de fani care i-au susținut pe fotbaliștii români.

George Pușcaș, atacantul lui Palermo, pune naționala în avantaj după ce înscrie de la 11 metri în urma unui henț comis de către fundașul croat Benković. La doar 3 minute după primul gol, Ianis Hagi marchează după o respingere de pe linia porții a croaților. Mijlocașul lui CSKA, Nikola Vlašić reduce din diferență, iar micii tricolori intră la pauză cu avantaj minim. A doua repriză aduce acțiunea personală incredibilă a lui Tudor Băluță, încheiată cu un șut imparabil la colțul scurt. Introdus în locul lui Pușcaș în minutul 88, Adrian Petre închide tabela de scor în minutul 90+3.

De precizat este și faptul că selecționata Croației a primit 5 goluri în toata perioada de calificări la Campionatul European U21. În următorul meci din grupa C, România întâlnește Anglia, vineri 21.06.2019, de la ora 19:30, la Cesena.

Category: mandri.ro, Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu