De la profesoara de romana la tatuator profesionist. Fata care pictează pe piele amintiri , sentimente, idei

Niciun comentariu
A fost trei ani profesoară de limba română la şcoala cu predare în limba maghiară din Zerind, judeţul Arad, iar acum este un tatuator profesionist.
Este vorba despre Claudia Acs (35 ani) care de patru ani locuieşte împreună cu soţul ei, venit din Italia, în Chişineu-Criş, dar şi cu fiul lor de cinci ani.

Cei doi au acum o afacere de familie, care spun ei este mai mult o pasiune.
„Nu o consider o meserie, este pasiunea descoperită din întâmplare, care s-a transformat în afacere de familie. Eu am venit cu ideea ca soţul meu să facă un curs de tatuator, mi se părea ca este pasiunea perfectă pentru el şi el m-a convins să mergem împreună. Cursul l-am făcut în Italia, în Trieste, mergeam toţi trei la curs, copilul aveacam 9 luni, îl alăptam, aşa că trebuia să vină cu noi. După o vacanţa în România, soţul meu s-a hotărât că aici este viitorul nostru şi într-o seara ne-am şi mutat definitiv, iar după un an am deschis salonul de tatuaje «Ink-Van Tattoo»”, declară Claudia.

Arădeanca mai spune că că practic soţul ei Ivan a împins-o să facă tatuaje. O punea să îi facă lui, cu scuza că el singur nu poate, pe urma să îi facă unui prieten, pentru că el nu se simte bine, să îi facă tatălui ei, pentru că era capabilă şi aşa încet- încet a transformat-o în ceea ce este astazi: tatuator artistic cu diplomă. Claudia a făcut din nou cursul în Oradea. „Este o senzaţie unică să laşi o parte din tine pe pielea cuiva, să ai responsabilitatea de a picta cu tuş permanent pe pielea unui necunoscut amintirile, sentimentele, ideile sale. Şi să fii apreciat, recunoscut şi căutat este de nepreţuit”, adaugă tânăra.
Cei doi fac această meserie cu multă pasiune.
Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu