De data aceasta se joacă! Ineu – ASU Poli scot săbiile mâine seară în Țara Zărandului

Niciun comentariu

Moartea dinamovistului Ekeng a oprit fotbalul în România în special la nivelul Ligii a 3-a. Dacă în primul eșalon s-au jucat meciuri încă de luni, în divizia secundă – miercuri, etapa a 26-a eșalonul trei se continuă de abia mâine. Cu această ocazie, ASU Poli Timișoara „descalecă” pentru a doua oară în ultima lună în Țara Zărandului, dorind – bineînțeles – să nu repete evoluția și deznodământul confruntării cu Sebișul.

Dacă ținem cont de statistici, trupa de pe Bega ar trebui să aibă o partidă și mai grea mâine seară (ora 18). Ineul e neînvinsă acasă de 7 luni de zile și nu a primit gol în această primăvară. Timișorenii au recunoscut deja că dau un adevărat test de maturitate, dar că îi interesează mai ales punctele pentru a se îndepărta de urmăritoarele din județul Alba.

Regretând că partida nu s-a disputat la data programată inițial, Cristian Sculici consideră că zilele în plus de pregătire a acestei partide ar putea – totuși – conta. Pe de altă parte, pauza lungă nu ar putea fi benefică. „Două săptămâni fără joc oficial ar putea deconecta puțin fotbaliștii, mai ales că vacanța nu e departe. E treaba noastră, a antrenorilor, să-i ținem în priză, dar și să pregătim din punct de vedere tactic partida. Zilele în plus ne-ar putea ajuta în acest sens, dar răspunsul cert îl vom afla doar pe teren”, a precizat antrenorul Ineului.

Chiar dacă partida se va disputa în fața unei asistențe numeroase, ținând cont de cei 200-300 de timișoreni care și-au anunțat prezența pe „Centralul” ineuan, Sculici ține să reamintească: „Nu e un meci special pentru noi. Sunt tot trei puncte puse în joc, iar noi vom încerca să le luăm pe toate, dacă nu măcar să ne prelungim seria meciurilor fără gol primit acasă. Nu avem de plătit polițe, nu avem nici presiune, așa cum – poate – ei au, fiindcă au un obiectiv de îndeplinit. Prin urmare, sunt de părere că avem doar de câștigat de pe urma unui astfel de meci”.

 Față de deplasarea de Cisnădie, Ineul poate conta din nou pe mijlocașii Daniel Clej și Petrică Huțanu. În schimb, iese din calcule Popovici, care este suspendat pentru acest meci. În tabăra liderului,  Sorin Brîndescu nu îi va avea la dispoziţie pe Marin şi Giuricici, ambii supendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

Formații probabile:

CS Ineu: Mitrea – Zdrențan, Bier, Iaroș, Hulbăr – Clej – Ciocan, Huțanu, Spătaru, Botaș – Mașniță.

ASU Poli: Rogojină –  Birău, Gălan, Todorov, Taub – Vucea, Țugui, Bilia, Ghinescu– Sulea, Bădăuță.

FOTO: Emanuel Titus Iliesi

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu