Cursă zilnică Timișoara – Frankfurt-am-Main, operată de Lufthansa

Niciun comentariu

Aeroportul Timișoara va asigura pentru regiunea de vest a României legătura aeriană zilnică dintre Timișoara cu unul dintre principalele aeroporturi europene de conexiune intercontinentală, începând cu data de 29 octombrie 2017, când compania aeriana Lufthansa va opera zboruri zilnice la / de la Frankfurt-am-Main.
Unul dintre cele mai importante obiective ale administrației Aeroportului „Traian Vuia” Timișoara a fost asigurarea unei legături care să ofere cetățenilor din zona de vest a țării posibilitatea de a călătorii rapid, eficient ș în siguranță, nu doar în principalele regiuni și capitale europene ci și la / de la diferite destinații de pe celelalte continente.
Solicitările receptate de către administrația Aeroportului Timișoara de la cetățenii din regiunea de vest a României precum și de la cei cu reședința în întreaga lume dar cu interese în regiunea noastră, au determinat administrația aeroportului să identifice companii „full-service carrier” care au bazele de operare pe aeroporturi cu facilități de transfer pentru zboruri intercontinentale.
Dintre cele câteva opțiuni și datorita unei conjuncturi comerciale favorabile pentru Aeroportul Timișoara pe piața de profil, opțiunea Lufthansa a fost cea câștigătoare.
Începând cu data de 29 octombrie 2017, compania aeriana Lufthansa va deschide o cursă regulată cu frecvență zilnică, pe o nouă rută: Timișoara – Frankfurt-am-Main și retur, operată cu o aeronavă de tip Embraer 190.
Aeroportul Frankfurt-am-Main, cu peste 60 de milioane de pasageri înregistrați în anul 2016, este nu doar aeroportul numărul 1 al Germaniei și principala bază de operare a companiei Lufthansa ci este, la nivel mondial, aeroportul legat direct cu cele mai multe destinații internaționale.
Așadar, legătura directă și zilnică dintre Timișoara și Frankfurt este una extrem de importantă mai ales datorită numărului mare de destinații oferite prin unul dintre cele mai importante hub-uri aeroportuare mondiale. Strict pentru regiunea de captare a orașului Frankfurt-am-Main, rămâne de interes și destinația operată cu zboruri low-cost pe aeroportul Frankfurt-Hahn.
Durata zborului între Timișoara și Frankfurt este de aproximativ 2 ore, iar timpul de transfer mediu este de încă 2 ore.
Informații suplimentare referitoare la ruta Timișoara – Frankfurt pot fi găsite la agențiile de turism sau pe site-ul Lufthansa scrie ziuadevest.ro

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu