Cupa României Elite începe și pentru UTA Under 17, prima încercare e chiar în fața campioanei

Niciun comentariu

Toate reflectoarele sunt puse mâine pe returul barajului de promovare în Liga 1 dintre UTA și Dunărea Călărași, însă cu 6 ore înainte de primul fluier al partidei de pe „Motorul” (18) se dă startul și unei interesante partide de Cupa României.

Pe arena din Sânicolau Mic, UTA Under 17 primește vizita campioanei Ligii Elitelor la această categorie de vârstă. Viitorul Constanța, care e de de joi seara în orașul nostru, a trecut cu 4-2 în finală de Dinamo, iar acum nu concepe să piardă calificarea în sferturile Cupei.

E așteptată, însă, de una dintre surprizele plăcute ale primăverii fotbalistice, care, cu Francisc Tisza și Sandu Țamboi la timonă, a câștigat 9 din cele 11 meciuri disputate din martie încoace. „Pentru noi era prioritar să ne salvăm de la retrogradare, căci situația din iarnă era puțin disperată. Acum, că am reușit acest lucru, avem acum acest bonus numit Cupă, dar și un adversar ce ne va arăta nivelul la care ne situăm. Jucăm chiar împotriva campioanei, o formație ce dă constant 7-8 jucători la echipa națională Under 17, dar asta nu înseamnă că avem speranțele noastre la un rezultat pozitiv. Vrem să ne ridicăm la nivelul lor, să sperăm că vom și putea”, ne-a declarat Francis Tisza, care l-a recuperat și pe Țurcanu, singurul utist care a acuzat probleme medicale în ultimele zile. De asemenea, Stahl a revenit de la lot unde, din câte se pare, a confirmat așteptările selecționerului.

Pe undeva, „alb-roșii” au datoria să încerce să le calce pe urme colegilor mai mari, care în urmă cu aproape două săptămâni au cucerit Cupa la Under 19. Dar, vom afla mai multe, mâine, începând cu ora 12.

Formații probabile: 

UTA: Mureșan – Savin, Deliman, Rogojan, Varga – Vasile, Toma – Mager, Gruiescu, Stahl – Țurcanu.

Viitorul: Murariu – Androne, Băluță, Acasandrei, Neciu – Boboc, Vidrăsan, M. Ene – Mățan, R. Bănică,  Drăguș

Arbitri: Daniel Neagoe – Patricia Samsudean, Alin Botaș (toți din Timișoara)

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu