Crimă odioasă în Capitală

crima 1

Crimă odioasă comisă în urmă cu puţin timp în Bucureşti. Un bărbat a fost înjunghiat mortal în timp ce se pregătea să facă un grătar în curtea casei pe care şi-o construia. Criminaliştii au fost la locul faptei şi au prelevat probe.

Apelul de urgenţă la 112 a venit în această după amiază unde s-a anunţat că a fost descoperit trupul unui bărbat în curtea unei case. Echipele de intervenţie au descoperit că bărbatul era deja mort. Aceştia au observat că bărbatul avea o lovitură la nivelul capului şi o plagă înjunghiată la nivelul ficatului, transmite România TV.

Criminaliştii au ajuns la faţa locului pentru a cerceta locul şi a preleva probe. Poliţiştii nu au în acest moment un cerc foarte bine delimitat de suspecţi. Criminaliştii au mai multe variante, iar una dintre ipoteze este un posibil conflict casnic între vecini deoarece ipoteza jafului este destul de greu de crezut având în vedere că bărbatul nu locuia acolo, iar casa era în construcţie.

Dan Antonescu, specialist criminolog, consideră că la ora actuala în ţara asta s-a ajuns ca mulţi dintre noi să comită astfel de fapte făra o logică, dar fără nici măcar o explicaţie.

sursa: www.romaniatv.net;

Categorie: mandri.ro
Tags: capitala, crima, gratar, omor, propria casa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici