Covaci, noul fundaș dreapta al „alb-roșiilor”: „Nu m-am descurcat rău, dar nu am motive să fiu mulțumit din moment ce echipa a pierdut”

Niciun comentariu

Stafful tehnic al „alb-roșiilor” a oferit o mare surpriză la meciul de la Călărași, în primul meci al barajului de promovare în Liga 1. Neavându-l la dispoziție pe titularul incontestabil al postului de fundaș dreapta, Norbert Polgar, Nagy și colegii aveau opțiunile Gligor și Iuga pentru centrul defensivei, cu Manea – pe dreapta, sau Costin pe bandă. Dar, alegerea lor s-a numit Darius Covaci și, până la urmă, nu se poate spune că au greșit.

Până la urmă, au apelat la cel mai experimentat junior, lăsându-l la o parte pe Burlă, mai ales că: „Am mai jucat fundaș central sau dreapta pe la 14-15 ani, la Atletico. D fapt, evoluam unde era nevoie de mine și la fel am făcut-o și azi. Nu știam că voi juca decât la sosirea la stadion. Domnul profesor m-a întrebat dacă pot juca pe dreapta și nu am ezitat să spun da. Mi s-a mai spus să joc simplu, să am încredere și curaj. Eu zic că nu m-am descurcat rău, dar atâta timp cât echipa a pierdut nu am motive să fiu mulțumit”, a spus utistul, care evoluase 10 minute și pe finalul partidei cu Brașovul.

Covaci consideră că Dunărea Călărași are calitate, dar poate fi scoasă din cursă peste trei zile. „Au pus destulă presiune pe noi, au avut și ocazii, dar asta nu înseamnă că sunt imbatabili. Eu chiar sunt sigur că-i batem la Arad, chiar cu 2-0. Oricum, nu mai am voie să primim gol, căci ne complicăm definitiv viața”, a adăugat fotbalistul de 19 ani, care nu este foarte sigur că va mai primi o șansă și sâmbătă, deși Polgar rămâne pe margine.

FOTO: Alexandru Botezatu

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu