Utistul Copil, decisiv cu Tărlungeniul: „Cu ajutorul lui Dumnezeu se poate promova încă din acest an”

Niciun comentariu

Se poate spune că Roland Nagy a deblocat partida cu Unirea Tărlungeni apelând la Dumitru Copil din primul minut al reprizei secunde. Tehnicul mijlocaș a evoluat pe banda stângă, de unde a creat mai mereu pericol la buturile lui Perianu. Dar, utistul a făcut și „pagube” prin golul din penalty, dar și pasa de 24 de karate trimisă lui Curtuiș la golul doi al UTA-ei.

– Mitruț, azi ai fost decisiv din postura de rezervă…

– Sigur, poate m-aș fi dorit să joc mai mult, dar nu sunt supărat. Fiecare își așteaptă rândul, iar când îi vine trebuie să se gândească la echipă, să dea tot ce e mai bun din el pentru victorie. Important este că am câștigat. În repriza a doua, ne-am dorit mai mult, avut încredere în noi că vom câștiga.

– Ești noul executat de penalty-uri la UTA?

– Nu neapărat. Cine se simte în formă și are încredere în el ia mingea și bate. Strătilă sau altul, cine are curaj execută penalty-urile sau loviturile libere.

– Ai fost și autorul unei pase mai rar văzute în liga secundă…

– Așa am simțit, să joc repede și mă bucur că a ieșit bine. A fost și puțin noroc la mijloc, mingea a sărit bine din gazon, important e că a ieșit golul. Nu mai contează ce pase dăm, contează să marcăm și să câștigăm.

– Dincolo de aportul fotbalistic, ai dat dovadă și de multă determinare azi (n.a. ieri).

– A fost o perioadă grea pentru mine, am jucat foarte puțin și datorită accidentărilor. Acum mi-a venit rândul, sper că am răspuns pe măsură.

–  Ți-ai îmbrățișa tatăl după reușita de 1-0. Știm că pentru el te-ai și întors din Austria, respectiv starea precară de sănătate.

– Familia este mereu alături de mine, îmi dă putere să continui indiferent de greutăți. Tatăl meu e bine, mulțumesc lui Dumnezeu că e sănătos. E important să fiu și eu sănătos, să pot să le aduc fericirea pe față membrilor familiei, dar și suporterilor noștri.

– De sâmbătă, începeți bătălia pentru primul loc…

– Urmează un play-off cu meciuri foarte foarte importante, e ca un bonus pentru noi. Majoritatea suntem tineri, e o șansă unică, important este să facem o figură frumoasă, să facem cât mai mulți arădeni fericiți.

– Crezi că fanii vor mai mult de la voi decât această prezență în play-off?

– Normal, suporterii ar trebui să fie fericiți pentru ceea ce am făcut în primul sezon al nostru în Liga 2-a, am dat tot ce am avut mai bun din noi. Au fost momente foarte grele la echipă și trebuie să fie mândri că avem echipă la acest nivel. Mai departe, cu ajutorul lui Dumnezeu se poate promova dacă avem încredere în noi. Dacă nu anul acesta, la anul cu siguranță vom promova.

FOTO: Viorel Musca

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu