Copil, al treilea utist eliminat în acest an pentru infracțiuni minore

Niciun comentariu

În stagiunea regulată, mai precis în toată campania de toamnă, „Bătrâna Doamnă” a fost una dintre cele mai cuminți echipe. Arădenii nu încasaseră niciun cartonaș roșu, iar primele suspendări pentru cumul „galbene” au venit spre finalul turului.

Semnele rele au apărut încă de la primul meci oficial al lui 2015. UTA a jucat timp de 35 de minute în zece oameni fiindcă Hlistei a încasat două cartonașe galbene pentru…simulări în afara careului de 16 metri. A venit play-offul, mai precis partida de la Baia Mare, unde Sorin Strătilă a încasat două avertismente pentru dispute verbale cu Vasilache și o așa-zisă simulare în careu. Ieri, în returul cu moroșenii, a venit rândul lui Dumitru Copil să ia mai repede drumul spre cabine pentru proteste și…intenție.

Mijlocașul „alb-roșiilor” era contrariat de decizia de ieri a arbitrului și asta pentru s-a jurat că nu l-a atins pe fotbalistul echipei vizitatoare. De fapt, „centralul” Robert Avram a recunoscut că a pedepsit intenția lui Copil și nu faultul. Dincolo de faptul că unii utiști ar trebui să fie cu gura mai mica, e puțin curios cum echipa fanion a Aradului a strâns trei cartonașe roșii fără a face vreun fault sau un henț, infracțiunile cele mai des pedepsite pe „dreptunghiul verde”.

Așa că, până la urmă, declarațiile lui Roland Nagy sunt oarecum acoperite. „ Am câştigat în inferioritate numerică. Din nou am fost cu un om mai puţin. Numai vreau să comentez pe această temă. Sunt supărat pe ceea ce am anticipat. Ştiam că vor încerca să provoace, să fragmeneteze, din nou am avut de suferit din acest punct de vedere”, a punctat antrenorul principal al UTA-ei.

Category: Arad
Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu