Clubul UTA, amendată cu 5000 de lei pentru scandările suporterilor anti-FRF

Niciun comentariu

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal întrunită ieri a avut pe rol și două dintre abaterile galeriei „Bătrânei Doamne”. În primă fază, s-au analizat incidentele din debutul partidei de la Brașov, când persoane din sectorul susținătorilor arădenilor s-au luat la bătaie cu câțiva suporteri ai „stegarilor”. Ulterior, scandalagii s-au dovedit steliști, dar la judecată au ajuns „alb-roșii”.

Clubul a luat ultim avertisment pentru cele petrecute sub Tâmpa, pentru ca mai apoi, pentru scandările triviale împotriva FRF-ului, în partida retur a barajului cu Voluntariul, să fie aplicată și o amendă. Valoarea ei este de 5000 de lei, cam cât toate salariile restante ale lui Dennis Man și Ionuț Tănase, doi dintre cei mai importanți fotbaliști arădeni în stagiunea de primăvară.

Comisia de Disciplină l-a mai judecat și pe pîncotanul Marius Ion, care a fost eliminat în ultima partidă a play-outului, cea de la Satu Mare. Atacantul a fost suspendat trei etape, iar gruparea din Podgorie va avea de achitat o amendă de 2500 de lei.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu