Cladiri din Arad propuse pentru a fi iluminate arhitectural

21371347 819407631572354 2186681844197675601 n

Primaria Arad intentioneaza sa demareze un proiect pentru iluminarea arhitecturala  la patru clădiri din municipiul Arad.

La următoarea ședință a Consiliului Local Municipal va fi supus votului proiectul de hotărâre care conține „Studiul de fezabilitate privind modernizarea și extinderea Sistemului de iluminat public din Municipiul Arad”. În cadrul acestui proiect este prevăzută realizarea iluminatului arhitectural la Colegiul Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal“, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta“, Colegiul Economic, Catedrala Ortodoxă „Sfânta Treime“ de la Podgoria.

„Realizarea iluminatului arhitectural are drept scop punerea în evidență a monumentelor de artă si istorice (clădiri vechi cu arhitectură deosebita), a construcțiilor reprezentative. Clădirile Colegiului Național «Preparandia – Dimitrie Țichindeal«, Colegiului Național «Elena Ghiba Birta», Colegiului Economic, Catedralei Ortodoxă «Sfânta Treime» fac parte din această categorie de clădiri reprezentative, care trebuiesc puse în evidență prin realizarea iluminării arhitecturale“, se menționează în proiectul de hotărâre.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici