Circ monstru la Timișoara, cu romi care n-au vrut în carantină. I-au liniștit jandarmii / VIDEO

3 comentarii

Au venit în România și trebuiau să intre în carantină. Doar că au zis că regulile sunt pentru alții, nu și pentru ei. Nu le-a mers însă! Niște romi reveniți din Anglia cu mașina au făcut un circ monstru la Timișoara, însă jandarmii i-au liniștit. Și i-au trimis unde trebuie să stea 2 săptămâni.

De vineri, 3 aprilie, oricine intră în România venind din țări precum Franța, Germania, Spania, Olanda, Belgia, Italia sau Marea Britanie intră automat în carantină timp de 14 zile. Acestea au un număr mare de cazuri de infectări cu noul tip de coronavirus, așa că autoritățile române au ridicat nivelul de protecție al celor aflați în țară.

Practic, vii în România în această periodă, îți asumi că nu mergi acasă, la familie, ci într-un centru de carantină. Unii cred însă că se poate glumi cu aceste reguli. Este și cazul unei familii de romi care a făcut un scandal imens la Timișoara. Un bărbat și o femeie, însoțiți de un copil, au intrat în țară pe la Nădlac. Veneau cu mașina din Marea Britanie. Au fost trimiși sub escortă la Timișoara, pentru a fi puși în carantină instituționalizată.

Toate bune și frumoase, numai că, odată ajunși la centrul de carantină din Calea Aradului, oamenii au început să facă scandal. Efectiv, ei nu au vrut să coboare din mașină! Când au văzut că nu merge cu vorba bună, au început să se tânguiască și să strige. Nu le-a mers însă, pentru că jandarmii i-au luat efectiv pe sus și i-au dus în curtea imobilului în care vor sta în carantină scrie stiridetimisoara.ro

Category: mandri.ro
Tags: , ,

3 comentarii. Leave new

  • Trebuie actionat cu si mai multa hotarare impotriva acestor paraziti sociali care de la revolutie incoace au numai drepturi, indatoriri deloc. Trebuie pusi la munca daca vor sa manance, incadrati ca toti ceilalti cetateni in normele sociale reglementate de lege,altfel vom avea mari probleme din cauza lor. Pe unde au fost, au lasat in urma lor numai dispret si rusine, care in ultima instanta ne afecteaza pe toti. Daca le convine si se conformeaza ca toti ceilalti bine, daca nu asta e , sa suporte consecintele.

    Răspunde
  • Ciori borate, s-au intors de la furat din Marea Britanie si au inceput deja cu scandalul si cu mizeriile acasa… stai sa vezi cand ies din carantina ce-o sa fie… ca la munca astia nu s-au intors, va asigur!!!!

    Răspunde
  • Pt ce nu se inchid granitele? Chiar avem nevoie de toate jegurile astea inapoi?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu