Cea mai mare minciună electorală a lui Falcă? Ghiță, de unde e gazonul la caserolă cu care i-ai prostit pe suporterii UTA-ei?

Niciun comentariu

Că lui Gheorghe Falcă nu-i lipsește tupeul știam deja. Ca și nașul său celebru, Traian Băsescu, îți întoarce portofelul în față și mai și rânjește șmecherește. Ceea ce a făcut, însă, în această campanie electorală le depășește pe toate. E chiar bătaie de joc, sau prosteală pe față.

A promis fanilor celei mai titrate grupări din Provincie părți din gazonul martor al celor șase campionate și două cupe câștigate și al eliminării, în 1970, din Liga Campionilor Europeni a deținătoarei trofeului, Feyenoord Rotterdam. Modul de distribuire: o banală caserolă de plastic, ștanțată cu o poză cu vechea și noua arenă din Calea Aurel Vlaicu. Arenă care – de altfel – se tot construiește de vreo doi ani încoace și nu e finalizată nici în proporție de 30%. A rânjit în sute de poze făcute cu arădenii, care luau din mâna sa de vizionar divin acel petic de gazon și-i mulțumeau pentru „onoare”.

falcagazon5

Ceea ce nu știu cei care se cred posesorii unei mici părți din istoria UTA-ei, un club și așa batjocorit în cei 12 ani de gestiune Falcă, este că iarba nu are cum să fie de pe arena Francisc Neuman, sau cel puțin nu în întregime. Am participat la destule acțiuni de împărțire gazonului, ca să ne dăm seama că la ora asta terenul ar trebui să fie ciopărțit (termenul e dureros, dar conform cu planurile edilului), dacă nu decopertat total. Dar, el arată ca în imaginile alăturate. E adevărat există și dovezi că ceva glii s-au luat și din Calea Aurel Vliacu dintr-un colț de teren, însă insuficiente pentru toate acțiunile electorale ale lui Falcă.

Dacă Ghiță și echipa sa de vizionari nu au făcut totul în mare secret într-o noapte, adică au încărcat vechiul gazon și l-au înlocuit cu altul, atunci avem de-a face cu ultima escrocherie „marca” Falcă la adresa arădenilor. Nici scuza că ar fi crescut din nou iarba nu ține, căci, atâta timp cât s-a luat pământ pentru caserole, gazonul nu ar fi fost unitar. Așa cum se vede și din poze.

Vă dați seama stimați concetățeni ce crede acest om despre puterea dumneavoastră de discernământ dacă a crezut că poate acoperi evidența, adică cei 100×68 de metri de gazon verde și nevătămat de pe vechea arenă a baronului Neuman.

gazonuta1

 

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu