CE SE AFLĂ ÎN APA DE PLOAIE? PERICOLUL DIN AER. Dr. Geanina Hagimă: Apel către cercetătorii români, dar și către patrioții din structurile de apărare și informații. FOTO prin microscopie electronică și VIDEO

iujij jpg

VIDEO:

După cum am observat în ultimii trei ani, plandemiile, valurile lor, sunt programate. Acum, cam toată lumea a înțeles că este vorba de premeditare în aceste acțiuni de tipul “creare a problemei – reacție  – soluție oferită de cei care au creat problema”.  

 

Deși sunt multe de cercetat și de confirmat, voi expune câteva informații noi, obținute cu mare dificultate. De circa doi ani, am sesizat, alături de oameni din toată lumea că praful pe care-l inspirăm  este magnetizabil și că sunt zile în care avioanele umplu cerul de dâre persistente. Mai mult, am constatat că sedimentul din apa de ploaie este 100%  magnetizabil, ceea ce nu poate fi un fenomen natural (video mai sus). Am adresat întrebări câtorva instituții printre care și INSP dacă pot efectua determinări de metale și grafen din praf. Acestea fie nu au răspuns, fie au afirmat că nu au posibilitatea unor astfel de determinări, nemanifestând niciun interes față de acest subiect important.

HGFG

Pentru a identifica ce compoziție au particulele magnetizabile din apa de ploaie, am colectat în luna iulie 2023 Pitești, apa de ploaie într-un vas poziționat pe fereastra acoperișului casei, astfel încât să nu se contamineze cu pământ sau alte fragmente.  Am constatat că după fiecare ploaie, identificam în vas sediment 100% magnetizabil. După mai multe încercări, am găsit un laborator care a efectuat analiza semicantitativa a apei de ploaie filtrate (fără sediment) pentru identificarea de metale ce ar fi putut explica magnetizarea și , ulterior, o examinare cu microscopul electronic a sedimentului.  La analiza semicantitativă au fost identificate mai multe elemente, printre care: bariu, stronțiul, aluminiu,  fier, cupru, zinc, calciu, nichel și cantități mici, dar identificabile, de litiu, arsenic.

JBJHBJ

Deoarece cantitățile de fier erau relativ mici, m-am gândit că ar putea fi vorba și de altceva care se magnetizează ușor în sediment. Având câteva cunoștințe despre grafen și proprietățile acestuia, inclusiv despre faptul că este magnetizabil, m-am gândit că ar fi utilă și o analiză de tip microscopie electronică – microscopie electronica prin transmisie cu scanare și spectroscopie cu raze X prin dispersie energetica – Energy-dispersive X ray spectroscopy (EDS). Pe fotografiile obținute la microscopul electronic am observat că sedimentul nu este format doar din particule ci și din numeroase fibre micrometrice care la analiza cu raze X s-a observat că conțin carbon, siliciu, dar și cantități mici de aluminiu, fierAtașez în format pdf și raportul complet.

1C636B11 9C39 4037 BCF6 0A52E14A3F06

17CC9481 FC6B 421C AC6A B9AA1D001B6B

Am dedus că ar fi vorba de particule și fibre de carbură de siliciu funcționalizate cu metale, ceea ce le conferă proprietăți magnetizabile. Aceste tip de particule si fibre aparțin unei tehnologii avansate, carbura de siliciu și siliciul fiind folosite și pentru semiconductori, senzori ce se pot autoasambla https://ntrs.nasa.gov/api/citations/20050214770/downloads/20050214770.pdfpentru obținerea de „smart dust” (praf inteligent)  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC196851/#!po=1.13636https://archive.epa.gov/ncer/publications/web/pdf/sailor2003_epa_sailor.pdf.

Prezența acestor metale și particule în apa de ploaie nu este un fenomen natural. Având în vedere contextul actual, de premeditare al plandemiilor și valurilor, de instalare agresivă a tehnologiei 5G, de creare de orașe smart, de vaccinare și cipare, înțeleg absența interesului autorităților aflate în război cu proprii cetățeni de a efectua investigații, însă nu înțeleg interesul scăzut al cercetătorilor români, care presupun că știu despre ce este vorba sau ar trebui să știe, ei fiind în aceeași situație cu noi toți. Aceste particule și alte particule aerosolizate pot contribui la îmbolnăvirea populației, la apariția de probleme respiratorii și chiar cancere https://monographs.iarc.who.int/wp-content/uploads/2018/06/mono111-03.pdf.   În plus, aceste particule inhalate, mai ales cele sub 2,5 microni, pot ajunge prin nervii olfactivi în creier (lobul prefrontal) și/sau, trecând bariera pulmonară, în sânge, și de acolo în diverse organe, inclusiv în creier.

Legat de planurile de control al vremii am găsit un document american interesant din 1996 al Centrului de Informare în Tehnici de Apărare intitulat Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025” – „Vremea ca amplificator al forței: controlul vremii in 2025” ce poate  fi descărcat și citit la link-ul https://apps.dtic.mil/sti/citations/ADA333462. În acest document se afirmă:

–         „Până în 2025, va fi o rețea de comunicații de foarte mare viteză, cu o lățime de bandă extinsă, cu observații meteorologice în timp aproape real, preluate de la o rețea de observare mai densă și mai precisă la nivel mondial, rezultată din senzori tereștri, aerieni, navali și spațiali extrem de perfecționați”.

–         „Nanotehnologia oferă, de asemenea, posibilități de a crea simulări ale vremii. Un nor sau mai mulți nori de particule microscopice, care comunică între ele și cu un sistem de control mai mare, ar putea oferi posibilități extraordinare. Interconectați, plutitori în atmosferă și cu capacitate de navigare în trei dimensiuni, astfel de nori ar putea fi proiectați pentru a avea o gamă largă de proprietăți. …  De asemenea, ar putea oferi o diferență de potențial electric atmosferic, care altfel nu ar putea exista, pentru a obține fulgere precis direcționate și sincronizate. …  Un avantaj major al utilizării condițiilor meteorologice simulate este că, spre deosebire de alte abordări, face ca ceea ce altfel ar fi rezultatul unor acțiuni deliberate să pară a fi consecințele unor fenomene meteorologice naturale. În plus, este potențial relativ puțin costisitor de realizat. Potrivit lui J. Storrs Hall, un om de știință de la Universitatea Rutgers care efectuează cercetări în domeniul nanotehnologiei, costurile de producție a acestor nanoparticule ar putea fi aproximativ la același preț pe kilogram ca și cel al cartofilor. Bineînțeles, această cifră nu include costurile de cercetare și dezvoltare, care vor fi suportate în principal de sectorul privat și vor fi considerate costuri irecuperabile până în 2025 și probabil mai devreme”.

  Orele fatale pentru şoferi, demonstrate ştiinţific

–         „Lecțiile istoriei indică faptul că o capacitate reală de modificare a vremii va exista în cele din urmă, în ciuda riscului. Motivația există. … Beneficiile potențiale și puterea sunt extrem de profitabile și atrăgătoare pentru cei care dispun de resursele necesare pentru a le dezvolta. Această combinație de impuls, motivație și resurse va produce în cele din urmă tehnologia. Istoria ne învață, de asemenea, că nu putem permite să rămânem fără capacitatea de modificare a vremii odată ce tehnologia este dezvoltată și folosită de alții. Chiar dacă noi nu avem nicio intenție de a o folosi, alții o vor face. Pentru a apela din nou la analogia cu arma atomică, trebuie să fim capabili să descurajăm sau să contracarăm capacitatea lor cu propria noastră capacitate. Prin urmare, comunitățile meteorologice și de informații trebuie să fie la curent cu acțiunile altora.”

Un alt document, după părerea mea foarte important, este un document al NASA din 2001 – “Probleme de strategie viitoare. Viitorul război. Circa 2025” ce poate fi descărcat și citit la link-ul https://archive.org/details/FutureStrategicIssuesFutureWarfareCirca2025/page/n111/mode/2up. Lucrurile scrise în acest document ce pare a fi redactat de o minte nepământeană, conține un fel de program, informații foarte concentrate, care, deși par incredibile, vedem cum sunt puse în practică sub ochii noștri.

JHGH

Alte documente interesante, destul de vechi, ce ridică problema populației în creștere față de resursele limitate ale planetei și măsurile care ar trebui luate pot fi găsite la link-urile demaijos. Citind aceste documente devine clar că ceea ce  trăim astăzi este demult planificat:

–         „Implicațiile creșterii demografice la nivel mondial pentru securitatea și interesele externe ale SUA, Raportul Kissinger” din decembrie 1974, declasificat in 1989 – National Security Study Memorandum NSSM 200 Declassified/Released on 7/3/89 –https://pdf.usaid.gov/pdf_docs/PCAAB500.pdf  –

–         document din 1977, declasificat în 2004, despre obiectivele SUA de reducere a populației, a fertilității populației planetei. https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP80M00165A002200060008-7.pdf

–         AGENDA 21 a ONU din 1992 – https://sustainabledevelopment.un.org/content/documents/Agenda21.pdf  – “5.3.Creșterea populației și a producției mondiale, combinată cu modele de consum nesustenabile, pun un stres din ce în ce mai mare asupra capacității planetei noastre de susținere a vieții .”

–         Dennis Meadows, unul din autorii cărții Clubului de la Roma, publicată în 1972, “The limits to growth” , afirmă cu câțiva ani în urmă că populația planetei ar trebui redusa în mod “pașnic” de la 8 miliarde la 1 maxim 2 miliarde https://www.youtube.com/watch?v=4inxFBB4r9g&t=9s  ,   https://www.clubofrome.org/ltg50/  , https://www.clubofrome.org/publication/the-limits-to-growth/

Cred că acum, când  afirmațiile oficiale sunt din ce în ce mai clar o înșiruire de minciuni grosolane și când prin noile legi și hotărâri de guvern ca  “Strategia națională de vaccinare în România pentru perioada 2023 – 2030” se încalcă libertatea noastră și a copiilor noștri, este imperios necesar ca noi oamenii, indiferent de domeniul de pregătire să contribuim la demascarea crimei și la găsirea de soluții.

Sper ca acest articol să trezească interesul cercetătorilor noștri care mai sunt încă oameni și își doresc libertate, sănătate pentru ei și copiii lor. Aș dori ca datele  prezentate în acest articol să fie  verificate și interpretate și în alte zone ale țării de cât mai multe laboratoare.

De asemenea, sper ca responsabili patrioți din armată, SRI să verifice aceste informații și să ia măsuri imediate, atât de oprire a pulverizării unor astfel de particule, cât și de oprire a funcționării rețelei 5 G prin care pot fi acționate particulele de carbură de siliciu.

Dacă nu ACUM, atunci CÂND?

Sursa : ActiveNews

Categorie: mandri.ro
Tags: apa de ploaie, PERICOLUL DIN AER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici