Carla’s Dreams a ridicat (prea) tare temperatura în mallul din Piatra Neamţ: mai multe persoane şi-au pierdut cunoştinţa, iar concertul a fost oprit

Niciun comentariu

Concertul trupei Carla’s Dreams de la Piatra Neamţ a fost oprit, vineri seara. Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a formaţiei din Chişinău, mai multe persoane şi-au pierdut cunoştinţa din cauza temperaturii din mall.

Am oprit concertul din Piatra Neamţ. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care şi-au pierdut cunoştinţa. Vom acţiona legal. Oamenii au venit la un concert şi nu laşi, cu toate că legal nu este responsabilitatea noastră, Vă rugăm să ne scrieţi pe [email protected] pentru asistenţă juridică gratuită în sensul acestui caz. De asemenea, vom sesiza toate organele competente pentru afaceriştii care au adus 2 (DOUĂ!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumătate de litru chiar când au văzut prima persoană scoasă de ambulanţă din sala supraplină!“, scriu reprezentanţii trupei pe Facebook.

De asemenea, reprezentanţii formaţiei îi roagă pe cetăţenii din Piatra Neamţ să se solidarizeze în acest caz, deoarece “putea fi mult mai grav”.

Acum depunem plângere la Poliţie şi lucrăm la sesizările necesare. Aşa concerte NU trebuie să aibă loc niciodată! Ne cerem scuze de la toţi care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda“, mai scriu reprezentanţii trupei.

O persoană comentează postarea trupei, scriind: “România nu a învăţat nimic din tragedia Colectiv…Să răspundă cei de la Piatra Neamţ că au înghesuit atâţia oameni într-un mall!“.

Am fost la Galleria Piatra Neamt să vă vedem. Din păcate organizarea a fost sub orice critică și ne pare rău că s-a încheiat așa. Haos total, nici nu se putea respira, o mare de oameni care se călcau în picioare. Dacă se întâmpla ceva nu puteam ieși de acolo. Nu trebuia să fie permisă organizarea concertului în interior. Ați luat o decizie corectă și sper să luați măsuri legale în acest sens“, a spus o altă persoană.

Şi noi am fost, dar când am văzut ce e acolo ne-a apucat groaza, nu ştiam pe unde să ieşim mai repede, îmi era frică să nu de dărâme tot mall-ul“, comentează un alt utilizator al reţelei de socializare.

Reprezentantii Serviciului de Ambulanţă au refuzat să spună dacă şi câte persoane au fost ridicate.

sursa: www.romaniatv.net;

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu