Care sunt cele mai scumpe orașe din România ?

Timisoara este orașul din România cu cele mai accesibile chirii, iar Capitala si Clujul sunt cele mai scumpe orase pe piața chiriilor, potrivit unei statistici realizate de Imobiliare.ro.

Cele mai accesibile apartamente de închiriat pot fi gäsite în Timisoara. Potriviit analizei, diferența dintre chiriile solicitate în Timisoara si Cluj-Napoca sau Bucuresti, se apropie de 30% în cazul garsonierelor si depășește 20% în cazul apartamentelor cu 2 și 3 camere. Cele mai scumpe chirii din tară sunt în Bucuresti si Cluj-Napoca.

Potrivit datelor colectate de portalul de imobiliare, în marile orase ale țării chiriile medii lunare se situează între 220 de euro si 300 de euro pentru o garsoniera, între 350 de euro si 450 de euro pentru un apartment cu douã camere si între 400 de euro si 600 de euro pentru unul cu trei camere. Comparația a fost realizată în funcție de prețurile medii solicitate de proprietari în luna martie 2023.

Cât costã chiriile în Bucuresti si Brasov?

Față de perioada similară a anului anterior, diferențele ajung pâna la 21% în cazul garsonierelor din Constanta. Cele mai mici evoluții anuale au fost înregistrate n Timisoara si Bucuresti.

Potrivit studiului, in Bucuresti, asteptarile proprietarilor ajung la 300 de euro pe lună pentru o garsonierã, la 450 de euro pe lunã pentru un apartament cu două camere si la 600 de euro pe luna pentru o locuința cu trei camere.

In Brasov, chiriile se situeaza la un nivel mediu de 270 de euro pe luna pentru o garsoniera, 400 de euro pe luna pentru un apartment cu doua camere si 530 de euro pe lunà pentru o locuintã cu trei camere.

  Şofer de camion român, suspectat de crime în Germania şi Austria, arestat de poliţia germană

Cât costà chiriile în Clui-Napoca si lasi?

in Cluj-Napoca, preturile solicitate se situeazà la 300 de euro pe luna pentru o garsoniera, 450 de euro pe luna pentru un apartament cu doua camere si 580 de euro pe lunà pentru trei camere.

In lasi, particularii solicitã, în medie, 270 de euro pe lunà pentru o garsonierã, 360 de euro pe lunà pentru un apartment cu douã camere si 450 euro pe luna pentru unul cu trei camere.

In Timisoara, bugetul mediu necesar pentru închirierea unui apartament este de 220 de euro pe lunà pentru o garsonierã, 350 de euro pe lunã pentru doua camere si 400 de euro pe lunã pentru trei camere, au precizat realizatoriii studiului.

sursa descopera.ro

Categorie: mandri.ro
Tags: apartamente, apartamente scumpe, buget, chirii, romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici