Cap de porc şi mesaj cu injurii în faţa unui birou al cancelarului Angela Merkel

Niciun comentariu

Un mesaj jignitor şi un cap de porc au fost lăsate în faţa biroului cancelarului german Angela Merkel din circumscripţia în care a fost aleasă deputat, în nord-estul Germaniei, în ceea ce pare a fi o acţiune a unui grup de extremă-dreapta, pe fondul criticilor privind imigraţia.

O patrulă a poliţiei a găsit un cap de porc, sâmbătă dimineaţă, în faţa biroului de deputat al Angelei Merkel din Stralsund, în nord-estul Germaniei, informează Die Welt.

În această zonă este circumscripţia de parlamentar a Angelei Merkel. Actualul cancelar german este membră a Bundestagului din 1990.

Poliţia germană a refuzat să dezvăluie conţinutul mesajului, dar, potrivit presei, este vorba de jigniri la adresa şefului Guvernului

 

Lăsarea unui cap de porc este cel mai probabil acţiunea unui grup de extremă-dreapta care contestă politicile favorabile imigraţiei ale cancelarului Angela Merkel.

Circa 1,2 milioane de imigranţi din Orientul Mijlociu şi Africa au ajuns în Germania în anul 2015, pe fondul flexibilităţii cancelarului Angela Merkel faţă de primirea solicitanţilor de azil.

 

Sursa:realitatea

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu