Călin Gabriel Costea: “Partidele politice tradiționale sunt curioase de arădeni doar în campaniile electorale”

costea profil

Călin Gabriel Costea, candidat la Primăria Arad din partea partidului local Mândri că Suntem Arădeni, se arată revoltat de faptul că partidele politice vechi îi agasează pe arădeni în această campanie electorală.

Acesta spune că partidul pe care-l reprezintă nu a făcut și nici nu va face campanii în casele oamenilor, prin piețele municipiului sau pe străzile orașului.

“Este de-a dreptul revoltător să vezi cum unele partide politice și candidații lor îi abordează pe arădeni în locurile în care merg la cumpărături, pe străzi sau chiar în casele lor. Totul, din dorința de a le mai smulge un vot. Aceleași partide care au dus România în prăpastie, timp de 26 de ani, au acum tupeul să vină și să cerșească pe la ușile arădenilor. În rest nu îi interesează ce fac arădenii, dacă o duc bine sau rău, dacă au neajunsuri, dacă sunt sănătoși sau nu. Doar în perioada campaniei electorale, adică din patru în patru ani. Acest lucru arată că acești politicieni care au sufocat țara de la Revoluție încoace, nu au scrupule. Se afișează în locuri publice, zâmbesc, strâng mâini și dau «bună ziua» în speranța că îi vor duce de nas, din nou, pe arădeni”, spune Călin Gabriel Costea, președintele Partidului Mândri că Suntem Arădeni.

Liderul singurului partid local din Arad mai spune că formațiunea pe care o reprezintă nu va face asemenea campanii care scârbesc arădeanul, ci a optat pentru una decentă.

“Partidul Mândri că Suntem Arădeni nu este precum aceste partide care au furat țara de 26 de ani. Suntem un partid nou și în consecință am considerat că modul de a face politică de până acum trebuie schimbat. Acționăm în acest sens și tocmai de aceea nu intrăm cu forța în casele oamenilor, nu îi oprim pe străzi pentru a ne face poze de campanie, nu îi tragem de mânecă prin piețele Aradului și nu le umplem cutiile poștale de materiale electorale”, mai completează Călin Gabriel Costea, președintele Partidului Mândri că Suntem Arădeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici