Bulza și-a atins obiectivul la conducerea Cermeiului: „Avem satisfacția muncii, greul de abia acum începe”

Niciun comentariu

Lunca Teuz Cermei a trăit extrem de periculos pe arena CMC din Dealul Gruia al Clujului. În minutul 111, la 2-0 pentru gazde, „alb-roșii” își vedeau speranțele de promovare năruite, însă golul carierei pentru Purece și cel al siguranței al lui Ghergar o trimit pe Lunca Teuz Cermei în Liga a 3-a.

Deși s-au aflat departe de casă, cei de la Cermei au sărbătorit cum se cuvine alături de cei 30 de susținători veniți la meci și conducerea clubului. După ce și-a tras sufletul, Petre Bulza a ținut să puncteze următoarele: „Meciul nu a decurs chiar cum ne doream, dar cu cât e mai greu cu atâta e mai frumos. Încredere am avut întotdeauna în băieți, fiindcă, în ciuda greutăților pe care le-am întâlnit tot timpul,  nu doar la acest meci, am rămas lucizi și uniți. Știam că până la urmă fotbalul îi răsplătește întotdeauna pe cei care nu-l păcălesc. Asta am făcut de la începutul proiectului, inclusiv azi, când am jucat pe atac de la început. Ocazii am avut destule, dar au avut și ei ceva în special pe finalul timpului regulamentar, când ne-a salvat Rusu. Suntem foarte fericiți acum, avem toți satisfacția muncii noastre, dar greul de abia acum începe în special pentru noi, cei din conducere. Urmează un alt proiect, cu alte aspirații și o să vedeți că nu ne vom face de râs nici în Liga a 3-a”.

Mircea Aslău a riscat puțin schimbându-și ambii atacanți titulari în minutele 70 și 72, dar președintele Bulza consideră alegerea antrenorului său îndreptățită.„Ambii au depus un efort foarte mare, fiindcă s-a jucat mult pe ei în încercarea de a marca cel puțin un gol încă din prima repriză. Dar, cei care au intrat și-au făcut bine treaba, Ghergar chiar a marcat, e promovarea tuturor, promovarea grupului”, a adăugat șeful Cermeiului.

Lotul de jucători iau masa la Piatra Craiului în această seară, iar în zilele următoare ar putea avea loc și un mini-banchet, unde – probabil – se va încasa și prima de promovare.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu