Brexit. Marea Britanie, mesaj pentru românii care vor să rămână să muncească

Niciun comentariu

În acest moment, în Marea Britanie se află peste 4 milioane de imigranți europeni, printre care și foarte mulți români, care au așteptat cu sufletul la gură anunțul venit astăzi din partea Guvernului britanic. 

Ministrul de Interne Sajid Javid a detaliat astăzi condițiile care trebuie îndeplinite de cei care vor să rămână legal în Marea Britanie, după părăsirea Uniunii Europene.

Astfel, cei care se află la muncă în Regat vor putea depune cereri cu titlu de sejur, care vor putea fi reînnoite. Ele vor putea fi depuse online sau de pe telefonul mobil.

Printre condițiile pe care Marea Britanie le va impune celor care vor dori să muncească în continuare în țară se numără prezentarea unui domiciliu stabil oriunde pe teritoriul britanic, transmiterea documentelor pentru stabilirea identității și prezentarea unui cazier care să dovedească faptul că solicitantul nu a comis o infracțiune gravă.

Sajid a dat asigurări că Guvernul britanic nu va pune bețe-n roate imigranților, iar absolut toți care vor respecta regulile expuse mai sus, vor primi dreptul de ședere în Marea Britanie.

Persoanele care sunt de mai mult de cinci ani în Regat vor putea să ceara titlu de sejur permanent.

Costurile pentru emiterea documentului vor fi în jurul a 60 de lire sterline scrie stiridiaspora.ro

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu