Bilia întoarce armele împotriva fostei echipe: „Plăcut surprins de parcursul Ineului”

Niciun comentariu

Până în vara anului trecut, Dănuț Bilia a fost piesă importantă în angrenajul celor de la CS Ineu. Conducerea clubului de pe Crișul Alb a decis să nu-i prelungească înțelegerea polivalentului fotbalist, prilej pentru ASU Poli să-l înregimenteze rapid.„Până la urmă, mi-au făcut un bine, căci îmi era greu să nu fiu tot timpul lângă familie, dar mai ales pentru că am ajuns la Poli, cea mai frumoasă formație la care am jucat până acum în cariera mea. Avem suporteri adevărați, dedicați fenomenului și culorilor, chiar te simți fotbalist când joci aici, indiferent de eșalon”,a spus timișoreanul.

Avându-i adversari direcți pe ineuani în seria a IV-a a Ligii a 3-a, dar și într-un amical în iarnă, câștigat cu 3-0, Bilia a adăugat: „Sunt foarte plăcut surprins de parcursul Ineului, chiar nu mă așteptam să aibă un parcurs atât de bun în acest retur cu un lot tânăr, cu puțini fotbaliști care au evoluat constant la acest nivel. Am văzut că nu au mai pierdut de luni bune acasă, că nu au primit niciun gol, înseamnă că ne așteaptă o partidă foarte grea sâmbătă. De fapt, împotriva noastră toată lumea joacă cu o ambiție în plus, iar Ineul cu atât mai mult cât are de apărat această serie pozitivă pe teren propriu. Chiar sunt curios și nerăbdător să joc, să simt această forță a lor din teren. Oricum, noi ne propunem să câștigăm, mai avem cinci finale, iar una dintre ea se joacă chiar sâmbătă la Ineu. Sperăm să avem sprijinul fanilor, probabil vor veni câteva sute, așa e frumos fotbalul”.

Deși nu a trecut niciun an de zile de plecarea de la Ineu, Bilia nu mai are mulți foști colegi în „alb-albastru”. Doar seniorii Hulbăr, Mașniță și Talpaș mai sunt la echipă, plus juniorii Zdrențan și Popovici.

FOTO: Emanuel Titus Iliesi

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu