„Bătrâna Doamnă”, descompletată înainte de meciul de promovare de la Brașov. Ce jucător le lipsește arădenilor?

Niciun comentariu

„Bătrâna Doamnă” nu poate alinia cel mai bun „unsprezece” în cel mai important meci al stagiunii fotbalistice. „Piesa” lipsă va fi – conform așteptărilor – Norbert Polgar. Fundașul dreapta are dureri la nivelul călcâiului, nu s-a antrenat toată săptămână și nu se va risca cu el sub Tâmpa. Arădeanul nici va face deplasarea și, astfel, poate respecta toate programările făcute în ziua nunții sale.

Cum Gligor este și el încă pe margine ca urmare a rupturii fibrilare suferite pe finalul partidei de la Arad cu Mediașul, prima opțiune ca fundaș central alături de Botiș (Manea va trece cel mai probabil pe dreapta în locul lui Polgar) ar trebui să fie Richard Filaret. Căpitanul UTA-ei l-a avut pe acesta din urmă alături în Liga 3-a, automatismele există, doar că și Filaret a reintrat numai de câteva zile în program normal după accidentarea la gleznă suferită la Baia Mare. Roland Nagy se mai gândește și la juniorul Tănase, care a evoluat bine timp de o jumătate de oră împotriva Mioveniului și foarte puțin la Dennis Lazăr și Bogdan Burlă.

Cert este că variantele defensive sunt reduse, dar această stare de fapt este și una asumată. „O să avem în lot în special fotbaliști cu profil ofensiv, luăm de la juniori tot ceea ce avem mai bun. Ne trebuie victorie la Brașov, trebuie să înscriem, dar, bineînțeles, nici să nu primim gol. Cu Mioveniul a fost primul meci din play-off în care adversarii nu au înscris în poarta noastră, ne propunem să închidem poarta și la Brașov. Sperăm să găsim cea mai bună formulă dacă va lipsi Polgar”, spunea, ieri, la conferința de presă ce precedă partida de sub Tâmpa Cristian Todea, unul dintre „secunzii” lui Nagy.

Fiindcă și Hlistei e scos din circuit în lot au intrat Darius Covaci, Cristian Costin și Adrian Petre. Toți trei au fost titulari în finala Cupei cu ACS Poli, ultimul reușind chiar o „dublă” în poarta „alb-violeților”.

Brașovenii îi așteaptă pe arădeni cu falimentul la ușă, dar cel puțin antrenorul echipei nu concepe să audă de un final de drum. „Nici nu concep ca meciul cu UTA să fie ultimul din istoria acestui club. Toată lumea ştie că FC Braşov este într-o situaţie dramatică, dar sfârşitul nu poate fi aici!”, spunea Adrian Szabo. Referitor la meciul cu UTA, Szabo a spus că în ciuda faptului că jucătorii nu au putut fi motivaţi în play-off, toţi îşi doresc o victorie în ultimul meci al sezonului. „Am spus după meciul cu Mediaşul că ne dorim măcar o victorie din meciurile cu Chindia şi UTA. Am pierdut la Tîrgovişte, astfel că pentru ca să se îndeplinească această dorinţă ar trebui să o învingem pe UTA. Pot să spun un singur lucru, va fi un meci disputat. UTA are şanse de promovare, iar noi vrem să ieşim cu capul sus”, a adăugat tehnicianul pentru monitorulexpres.ro.

Așadar, mâine, începând cu ora 11, pe stadionul „Tineretului”, UTA joacă pentru promovare sau cel puțin pentru un loc la barajul ce prelungește suspansul.

Formații probabile:

FC Brașov: Fl. Iacob – Vagner, Istrofor, M. Marin, Negotei – I. Manole Vl. Munteanu, S. Pană, Andor –  Buga, Rusu.

UTA: Miron – Manea, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Copil – Man, Curtuiuș.

Partida poate fi urmărită pe Digi Sport 2.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu