Barbat taiat cu drujba, in urma unui scandal intr-un bar, in Timis

cats 3

Scandal monstru într-un bar din localitatea timișeană Tomnatic. Un bărbat de 36 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce patronul unui bar l-a tăiat cu drujba. Victima, spun polițiștii, ar fi cea care a început scandalul.

Incidentul de Tomnatic a fost filmat de către localnici. În imagini se poate vedea cum patronul barului apare cu drujba în mână și se îndreaptă spre victimă. Agresorul aleargă după victimă cu drujba în plină stradă, în timp ce alți localnici se feresc din calea acestuia.

Cei doi bărbați, spun anchetatorii, aveau un conflict mai vechi. Marți seara, cel de 36 de ani a mers la localul rivalului său pentru a-i cere socoteală, spun polițiștii. A luat chiar și o sapă cu el, însă patronul societății, în vârstă de 46 de ani, a pus mâna pe o drujbă pe care a pornit-o. L-a tăiat pe celălalt în zona mâinilor, dar și pe spate și l-a rănit grav.

Victima a fost preluată de un echipaj medical care a transportat-o la Casa Austria din Timișoara. Patronul barului a fost imediat luat la întrebări de polițiști și a fost chiar reținut pentru 24 de ore. În funcție de numărul de zile de spitalizare de care va avea nevoie bărbatul rănit pentru a-și reveni, anchetatorii vor stabili și măsurile legale ce se impun în acest caz noteaza tion.ro

 

Categorie: arad
Tags: bar, barbat, barbat taiat, drujba, importante, timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici