Au răpus o formaţie de podium: CS Ineu – Metalurgistul Cugir   1-0

Niciun comentariu

Fiindcă ASU Poli a bătut ieri la Craiova, partida de la Ineu nu mai era la fel de importantă pentru Cugir în vederea unei promovări în Liga a 2-a. De fapt, Călin Moldovan, nevoit sau mai puţin de problemele de lot, a şi utilizat o formulă de joc cu destule rezerve. Şi Ineul a avut două absenţe importante, repectiv Spătaru şi Maşniţă.

Oaspeţii au avut o posesie superioară în startul întâlnirii, dar şi o primă ocazie la capul peste poartă al lui Radu. Gazdele au ieşit la joc după un sfert de oră, dar Lăncrăjan a avut de intervenit doar la două faze fixe, bătute de Ciocan şi Popivici pe direcţia sa. De partea cealaltă, Cîrstean şi-a încercat şansa din voleu, de la 14 metri, însă mingea s-a dus peste poartă. Pe final de repriză, Popovici a centrat bine pe jos, dar Jazzley nu a putut scăpa din marcajul lui Radu şi a reluat slab paralel cu poarta. Chiar înainte de ultimul fluier al primei părţi, Chelaru a primit o minge în colţul careului de 6 metri, a tras cu stângul, dar Mitrea a închis bine unghiul şi a respins.

Repriza secundă a debutat cu un şut puternic al lui Itu, de la 28 de metri, scos cu ceva dificultate de Mitrea. S-a intrat apoi într-o perioadă de joc pe contre, cu un rimt destul de bun, dar cu destule greşeli de ambele părţi în ultimii 20-25 de metri. După o acţiune purtată de Huţanu şi apoi de Clej, Botaş a tras de la 15 metri peste poartă. Imediat după, Huţanu a tras în blocaj din careu, pentru ca apoi să se deschidă tabela. La capătul unei faze şnur purtate la 16 metri, balonul a ajuns la Popovici, care a tras din prima la colţul scurt, iar Lăncrăjan nu a mai putut ajunge. Nemaivând ce pierde, Cugirul a declanşat un joc de pressing, care – însă – nu le-a pus prea mari probleme gazdelor. Situaţiile de poartă au lipsit, ba mai mult, Huţanu putea marca cu un şut frumos în cros, de la 15 metri, ce s-a dus peste poartă. În ciuda faptului că a mai introdus un atacant, formaţia din Alba nu a mai fost cu adevărat periculoasă la buturile lui Mitrea şi s-a încheiat 1-0.

După o nouă prestaţie solidă pe teren propriu, Ineul a învins una dintre formaţiile cu pretenţii din seria a IV-a a Ligii a 3-a, care cu această ocazie a pierdut şi şansele matematice la promovare.

Formaţii: 

Ineu: Mitrea –Popovici, Bier, Iaroș, Hulbăr – Zdrențan – Ciocan, P. Huțanu, Clej (92 Gavrilă), Botaș (93 Udrescu) – Jazzley (51 Talpaş). Antrenor: Cristi Sculici

Metalurgistul Cugir: Lăncrăjan –Tăban (80 Iovănescu), Letan, Șt. Radu, A. Huțanu – Preda (73 Preda), Necșulescu, Piko, Chelaru (85 Afrapt) – Itu – Cîrstean. Antrenor: Călin Moldovan

Arbitri: Dorian Micloşină (Reşiţa – Caraş Severin) – Sergiu Corb (Zalău – Sălaj), Dănuţ Costea (Satu Mare – Satu Mare).

Observatori FRF: Sebastian Moisin (Oradea – Bihor), Alina Moraru (Hunedoara – Hunedoara)

Category: Arad, mandri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu