ATENTATE TERORISTE EVITATE. ”KAMIKAZE RIDERS” au încercat să însângereze noaptea dintre ani. ȘASE suspecți, dintr-un grup de motocicliști sinucigași, au fost arestați la BRUXELLES

Niciun comentariu

Șase persoane au fost reținute în cursul zilei joi și sunt audiate în cadrul anchetei asupra amenințărilor de atentate la Bruxelles în timpul celebrării Anului Nou, a anunțat Parchetul federal belgian. „Șase persoane au fost reținute pentru audieri”, potrivit unui comunicat, care precizează că în legătură cu acest dosar au avut loc joi dimineața șapte percheziții în diferite cartiere din Bruxelles și din împrejurimi, transmite Agerpres.

Arestul preventiv a fost menținut în cazul a doi indivizi care au fost inculpați marți în acest dosar. Primul dintre ei, Said S., un belgian de 30 de ani care este acuzat de „amenințări de atentat, participare la activitățile unui grup terorist în calitate de conducător și de recrutare în vederea comiterii de infracțiuni teroriste, ca autor sau coautor”. Al doilea, Mohammed K., în vârstă de 27 de ani, este inculpat pentru amenințări de atentat și participare la activitățile unui grup terorist ca autor sau coautor”.

Potrivit unei surse apropiate dosarului, anchetatorii au în vizor un grup de motocicliști, „Kamikaze Riders”. Judecătorul de instrucție urmează să decidă în cursul zilei „dacă va emite sau nu un mandat de arestare” împotriva celor șase persoane reținute, a precizat parchetul.

Perchezițiile au avut loc la Molenbeek și Laeken, două suburbii ale Bruxellesului, precum și la Anderlecht și Leuuw-Saint-Pierre, în sud-vestul capitalei belgiene.

Sursa: www.evz.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu