Aradul alături de familia Bodnariu

Niciun comentariu

Peste 2000 de arădeni au protestat pașnic la Arad, pentru a fi alături de familia Bodnariu din Norvegia.

Mobilizare generală la Arad. Peste 2000 de arădeni, de la cei mai mici și până la cei mai în vârstă, înarmați cu pancarte, și-au dat întâlnire în Piața Avram Iancu, sâmbătă, 16 ianuarie, începând cu ora 11.00. Totul pentru a fi alături de familia Bodnariu, familie ai cărei 5 copii au fost luați abuziv de către statul norvegian. Oamenii care au ieșit în stradă pentru această cauză, sub patronajul Asociației „Renașterea”, au protestat pașnic.

La ora 11.00, protestatarii s-au încolonat și au pornit într-un marș înspre clădirea Palatului Administrativ, fiind flancați de forțele de ordine. Nu a lipsit fanfara, cea care în ritm de muzică a și condus imensa coloană care s-a întins de la Teatrul Ioan Slavici până pe platoul din fața Primăriei Municipiului Arad. După ce protestatarii au ajuns la kilometrul 0, au ascultat pe rând cuvântările pastorilor cultelor Baptist și Penticostal, au cântat, după care au ascultat și cuvântarea edilului Gheorghe Falcă.

Discursul de încheiere a fost rostit de pastorul Bisericii Baptiste „Speranța” Arad, Viorel Iuga, președintele „Alianței Evanghelice”.

Sursa: www.aradon.ro

Category: Arad, mandri.ro
Tags: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu