Arădenii au trecere în Liga 1 de fotbal! Vezi unde vor juca Pleșca, Gavra și Cuedan

Niciun comentariu

Majoritatea prim divizionarelor au reluat pregătirile în vederea unui nou sezon competițional. Promovată din seria UTA-ei, Gaz Metan Mediaș și-a asigurat serviciile, pentru încă un sezon, lui Cristian Gavra (foto). Atacantul arădean aparține de Viitorul Constanța, dar, fiindcă a fost cel mai bun marcator al trupei lui Pustai în stagiunea de primăvară, a fost dorit dorit neapărat în „alb-negru”. La Mediaș s-a întors și Răzvan Pleșca, portar originar din orașul nostru, care a avut un sezon de „pribegie” la FC Botoșani.

În Moldova a rămas, însă, să reprezinte Aradul Flavius Cuedan. Fotbalistul de 23 de ani a fost chemat la reunirea lotului, urmând ca șefii botoșăneni să negocieze cu UTA (Atletico) ori un eventual împrumut, ori cedarea definitivă a mijlocașului ofensiv. Cuedan a debutat chiar în ultima etapă a play-otului în primul eșalon și a avut o prestație bună în succesul trupei lui Leo Grozavu (4-0) cu câștigătoarea Cupei României, CFR Cluj.

În fine, să mai spunem că tot la Mediaș a revenit și Sergiu Muth, un fundaș central care a fost și în lotul UTA-ei în prima parte a sezonului 2007-2008, tot în Liga 1.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu