Arădeanca Ramona Rusu, campioană europeană la drift va concura în weekend la Prejmer

Niciun comentariu

Una dintre cel mai apreciate femei-pilot din lume, arădeanca Ramona Rusu, campioană continentală la drift în sezonul 2014 al Queen of Europe, va reveni săptămâna aceasta – după ce a lipsit timp de trei ani, în competițiile interne – la Campionatul Național, programate pe 28 și 29 mai, pe circuitul din Prejmer (Brașov). Atunci este programată prima etapă a campionatului.

Ramona concurează la volanul unui BMW e30 de 410 cai putere și se va întrece cu cei 44 de piloți români și bulgari înscriși pentru competiția de la Prejmer, acolo unde accesul publicului va fi gratuit. Ramona Rusu nu va fi singura concurentă de la Prejmer, în partea de debutanți urmând să participe și bulgăroaica în vârstă de numai 15 ani Kristalina Stefanova, dar și Corina Popescu, de profesie avocat. Aceasta din urmă îl va avea ca rival pe soțul ei, Daniel Popescu, la rândul său pilot în Campionatul Național.

Are 29 de ani și a terminat psihologia, iar în palmaresul acesteia se mai numără și titlul de campioană a Ungariei și cel de vicecampioană a King of Europe Street Legal.

„Este o mare bucurie să pot reveni la concursurile din România și, recunosc, am emoții. Nivelul a crescut enorm în ultimii ani, iar pe plan organizatoric ne putem lăuda acum cu primul campionat național oficial, omologat de toate autoritățile sportive, iar asta m-a motivat să lupt din nou pentru titlu. Aș vrea să particip la toate cele 5 etape din acest an”, susține prima femeie invitată să participe la o competiție de drift în zona arabă.

Etapa de la Prejmer, organizată de Romanian Drift Community în colaborare cu Amuse Event Management, va debuta sâmbătă, cu sesiunile de antrenamente libere, de la ora 10,00, iar calificările sunt programate pentru aceeași zi începând cu ora 16.00, pentru debutanți, și ora 17.30, pentru profesioniști.

Duminică, de la ora 13.00 se vor de sfășura apreciatele battle-uri pentru debutanți, iar de la ora 15.20 este programată clasa Pro. Premierea va avea loc în jurul orei 18.00.

Category: Arad
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu