Arădeanca Dana Dodean merge pentru a treia oară la Olimpiadă: „Sper să obțin o performanță frumoasă”

Niciun comentariu

Dana Dodean Monteiro va fi prezentă pentru a 3-a oară consecutiv la o ediţie a Jocurilor Olimpice. Sportiva arădeană va concura la Rio atât la simplu cât şi cu echipa României.

Alături de atletul Andrei Gag, Dana continuă tradiţia participărilor sportivilor arădeni la aceasta prestigioasă competiţie. „A fost greu din punct de vedere fizic să evoluez la nivel optim după o pauză de un an şi jumătate, dar pot spune că a fost o revenire surprinzător de bună. Am avut evoluţii appreciate atât în campionatul francez, cât şi la openuri, Europene sau la Mondiale, totul soldându-se cu calificarea la Jocurile Olimpice. Sunt cea mai fericită acum! Noi ne-am dori o medalie la echipe, la Beijing am fost aproape, ocupând locul cinci. Sperăm ca acum, cu Berni Szocs în lot, să putem obţine o performanţă frumoasă. La individual va fi, ca de fiecare dată, foarte greu. Acum patru ani am jucat în turul doi cu numărul 1 mondial, sper să am mai mult noroc la tragere. Obiectivul principal rămâne însă în proba pe echipe, unde vrem să avem un parcurs foarte bun”, a spus valoroasa tenismenă, reprezentantă a CSM Arad.

„Mă bucur că se continuă tradiţia ca CSM Arad să aibă doi sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice, pentru mine este o onoare. Important e că atât Daniela Dodean cât şi Andrei Gag sunt arădeni, îi felicit şi le mulţumesc pentru ceea ce au făcut şi fac în continuare pentru club, de asemenea le mulţumesc antrenorilor, federaţiilor de specialitate şi Ministerului, pentru că în cazul calificării unui sportiv la Jocurile Olimpice meritul este al tuturor. Atâta timp cât acest club şi aceşti sportivi de înaltă performanţă nu dezamăgesc Aradul, ba chiar îi fac o imagine extraordinară, singura mea dorinţa e să primim un mic ajutor şi măcar aceşti sportivi de talie mondială să fie ajutaţi. Nu contează de unde vin banii, din privat sau din altă parte, important e să fim sponsorizaţi. Dacă avem pretenţii de la sportivi şi ei au pretenţii, şi chiar justificate şi de bun simţ, pentru că în joc e munca şi sănătatea lor, iar rezultatele vorbesc de la sine. Cu ceea ce putem noi să le oferim, din punct de vedere legal, nu putem să le satisfacem pretenţiile, încă o dată spun deloc exagerate. De aceea fac un apel către cei care ne pot ajuta, pentru că avem nevoie de ei şi în viitor, să ne bucure cu rezultatele lor”, a spus directorul CSM Arad, Lucia Mihalache.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu