Arădeanca Andra Olar-Caragea este noul CEO al CITR

1 comentariu

In urma cu 9 ani, o tanara absolventa a venit la interviu in biroul meu din Arad ne relateaza Rudi Vizental asociat CITR Group. Nu aveam niciun post vacant, dar inteligenta si emotiile ei, m-au sedus si m-au facut sa creez unul.
Modelul ei de ascensiune, bazat pe relationare si inteligenta emotionala este unic si inspirational.
Felicitari, Andra, petrecerea de-abia acum incepe! 🤗

”CITR are un nou CEO! Andra Olar-Caragea, coordonatorul activității operaționale, preia conducerea companiei după 8 ani de evoluție continuă.
„În noul rol, îmi propun să consolidez poziția de lider în insolvență a CITR și să duc mai departe obiectivele sale deja setate, puse în practică prin cele 400 de proiecte gestionate de companie anual. În strategia noastră, un rol esențial îl va ocupa inovația, prin diversificarea soluțiilor și serviciilor pe care le oferim. De asemenea, mă voi concentra pe digitalizarea și extinderea internațională a companiei. Nu în ultimul rând, succesul CITR se datorează forței echipei noastre, de aceea îmi doresc să contribui la consolidarea culturii noastre noastre organizaționale”, a declarat Andra Caragea, CEO CITR.

#CITR #AndraCarageaOlar #CEO

Category: mandri.ro
Tags: , ,

1 comentariu. Leave new

  • Greu de comentat o astfel de afirmare profesionala,sigur totul s-a bazat pe munca,munca si iar munca.Sunt convins ca,o realizare atat de importanta,a fost posibila datorita inteligentei ei,unei pregatiri profesionale de exceptie,dragostei cu,care a fost inconjurata de sotul ei si de pretuirea noastra,a celor apropiati care o iubim foarte mult.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu