Ani grei de închisoare și sume importante de bani în procesul angajatului înjunghiat pe ștrand: 7 ani și 4 luni de închisoare plus 25.000 de EURO

7050C9CD A88A 4B29 846C E4118E11E8A0 jpeg

Instanța Tribunalului Arad a emis sentința în cazul agresorului care a înjunghiat în anul 2019 pe Strand un angajat al unei firma de pază.

„În temeiul art. 32 alin. 1 Cod penal raportat la art. 188 alin. 1, 2 cod penal condamnă pe inculpatul C.R., la pedeapsa de 7 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracțiunea de omor. În temeiul art. 67 alin. 2 C. pen., rap. la art. 188 alin. 1 C. pen., aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b, h, n, o C. pen. (constând în dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat; dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme); dreptul de a comunica cu victima M.T., ori de a se apropia la o distanță mai mică de 50 m de aceasta; dreptul de a se apropia la o distanță mai mică de 50 m de locuința victimei M. T., pe o durată de 4 ani, după executarea pedepsei închisorii, conform art. 68 alin. 1 lit. c C. pen. În temeiul art. 65 alin. 1 şi 3 C. pen., aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b, h, n, o C. pen. (constând în dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat; dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, dreptul de a comunica cu victima M.T. ori de a se apropia la o distanță mai mică de 50 m de aceasta; dreptul de a se apropia la o distanță mai mică de 50 m de locuința victimei M.T., din momentul rămânerii definitive a prezentei hotărâri şi până când pedeapsa principală va fi executată sau considerată ca executată.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea și pierderea unor drepturi agresorul este obligat și la plata sumei de 25000 de EURO drept daune către angajatul firmei de pază agresat.

  Incendiu la o casă din Nădlac (FOTO )

Hotărârea Tribunalului Arad nu este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici