ANAF isi muta armata de inspectori din centrele engros in restaurante pentru operatiunea “Revelion 2016”

ANAF Antifrauda inspectori perchezitiii 26 Custom

Odata cu finalizarea primei etape a operatiunii “Cristal” si pana la reluarea acesteia, la inceputul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative si materiale implicate in verificarea centrelor engros din toata tara sa fie relocate in cadrul unei noi operatiuni denumita “Revelion 2016”, anunta Fiscul.

Astfel, in intervalul 31.12.2015 – 05.01.2016, inspectorii antifrauda vor controla, la nivelul intregii tari, localurile care organizeaza petreceri de revelion.

“In cadrul acestei operatiuni se urmareste verificarea modului in care operatorii economici au inregistrat sumele incasate pentru pachetele de revelion vandute, precum si incasarile din seara de revelion care nu au fost prinse in pachetele respective”, transmite ANAF.

Actiunea se bazeaza pe monitorizarea ofertelor organizatorilor.

In etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise si proprii, legate de capacitatea localurilor, numarul pachetelor oferite la vanzare, cuantumul aprovizionarilor si inregistrarea acestora in evidentele contabile, s-au alcatuit profilele de risc si esantionul de verificat, explica Fiscul.

Vineri, Agentia a anuntat ca in cele 7 saptamani de cand a fost demarata Operatiunea “Cristal”, ANAF a verificat peste 3.300 de firme, dand amenzi de peste 21,3 milioane de lei.

 

Sursa: www.hotnews.ro  /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici