Răsturnare incredibilă de situaţie. Terorista din Paris trăieşte. Gafa de proporţii a autorităţilor

gethumb.details.php

O gafă de proporţii a unui cotidian francez i-a dat viaţa peste cap unei femei din Maroc. Aceasta a fost prezentată drept “femeia kamikaze din Paris”, deşi nu are nicio legătură cu atentatele din capitala Franţei.terorista paris cfa149ff60

Hasna Ait Boulahcen, prezentată drept “prima femeie kamikaze din Europa”, nu este, de fapt, cea din fotografiile publicate de presă.
Mai exact, în imaginile în care apare Hasna se află o altă femeie, pe nume Nabila Bakkatha, care locuieşte în Maroc. Când a văzut că fotografiile ei circulă în toată lumea şi că este prezentată drept una dintre cele mai periculoase teroriste, femeia a fost la un pas de infarct. Ea spune că s-a ajuns la această situaţie după ce un prieten de-al ei, din Franţa, a vândut imagini cu ea unei publicaţii franceze, care nu a verificat informaţia şi le-a dat drept veridice. Imediat, imaginile s-au răspândit în toată lumea, iar femeia din Maroc a ajuns, peste noapte, una dintre cele mai detestate persoane din lume.
Nabila Bakkatha trăieşte în teroare de când a fost dată drept Hasna şi se teme să iasă din casă. “In urma cu trei zile, m-a sunat un alt prieten sa-mi spuna ca pozele mele sunt pe prima pagina a mai multor publicatii internationale. Familia mea a fost socata si cateva rude nu mai vorbesc cu mine de atunci. Viata mea s-a schimbat dramatic, am incetat sa merg la munca si traiesc intr-o frica constanta. Sunt sigura ca voi avea o multime de probleme daca imi voi dori sa merg in Franta”, a povestit ea, pentru presa internaţională.
Hasna Ait Boulahcen, adevărata teroristă, este însă moartă. Ea nu a încetat însă din viaţă după ce s-a autodetonat, ci în timpul raidului efectuat de politia franceza in Paris, din cauza unul barbat care s-a aruncat in aer.
sursa libertatea.ro

  Cutremur în Romania. Seismul s-a resimtit şi în Capitală

 

Categorie: mandri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici