Nagy, lângă căpitanul său: „Sunt convins că va transmite atât el, cât și noi toți, credibilitate”

nagybotis

UTA nu a arătat prea bine la Călărași, unde Dunărea i-a marcat trei goluri și a mai avut alte trei-patru situații clare de gol. În mediul online au fost destule comentarii acide la adresa defensivei arădene, din care face parte și cel mai reprezentativ fotbalist al „alb-roșiilor”.

Înaintea returului de mâine, cu FC Călărași, Roland Nagy își reafirmă susținerea totală pentru căpitanul său, ajuns la 38 de ani. „Sorin (n.a. Botiș) e conectat la maxim, chiar dacă e pus la zid din cauza vârstei. El a avut un aport fantastic pe teren, în vestiar și e un adevărat exemplu pentru toți colegii săi. Iar pentru staff-ul tehnic, reprezintă direct prelungirea antrenorului în teren. Sunt convins că va transmite atât el, cât și noi toți, credibilitate”, a subliniat tehnicianul utist.

Dar, Nagy a adus în prim plan toate numele din spatele aventurii incredibile a „Bătrânei Doamne” în acest sezon. „Vrem să ieșim de pe teren cu capul sus, așa cum am făcut-o de atâtea ori, chiar dacă va fi să fie să nu trecem de baraj, deși nu vreau să mă gândesc la acest lucru. Pentru mine și staff-ul meu a fost onoare să-i antrenez pe acești jucător. Aici mă gândesc la toți, începând de la Radu Anca și Sebastian Huțan, plus din vară, Cristi Todea, Cristi Păcurar, Dan Țapoș și să nu-l uităm pe Marius Bortiș. Mă gândesc și la nea Tavi Țica, responsabil cu terenul, la Lena și Romi Zamfir, la <<Tânărul>>Ștefan Bicsky, care trece prin momentele grele, pregătindu-se de operație, suntem cu gândul și la el. Le mulțumesc și cred că am făcut un staff care a dat totul și a făcut în așa fel încât să avem o ascensiune de la un meci la altul. Mi-aș dori să fie aplaudați așa cum merită, au făcut toți multe pentru UTA, care a renăscut și prinde rădăcini de la un meci la altul”, a adăugat fostul mijlocaș.

Categorie: arad
Tags: botiș liga a 2-a baraj călărași nagy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici