32 elevi ai școlii generale de pe lângă Liceul German au fost aduși la UPU a Spitalului Județean Arad

Niciun comentariu

În cursul după-amiezii de luni, 13 ianuarie, 32 elevi ai claselor V – VIII, de la școala generală de pe str. Posada, aparținând de Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn”, au fost aduși de către părinții lor la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad, deoarece toți copiii prezentau erupții cutanate pe mâini și față și acuzau dureeri abdominale.

Deoarece toți cei 32 elevi provin din clasele gimnaziale ale clăririi de pe str. Posada, există suspiciunea că elevii s-au intoxicat în cursul zilei de luni, în sălile de clasă, acolo unde vineri o firmă din Deva efectuase operațiuni de deratizare.

La fața locului a ajuns și vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, iar asta fiindcă și copiii acestuia învață la Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” și au ajuns la spital.

În același timp, la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgențe au ajuns și prefectul Gheorghe Stoian, directorul Direcției de Sănătate Publică Arad, Constantin Cătană, respectiv directorul Liceului Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn”, Mario Stoica.

În acest moment starea de sănătate a celor 32 elevi este stabilă și se continuă investigațiile medicale, după cum ne-a informat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad.

La Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” lucreaza in acest moment grupa operativă a ISU Arad, formata din inspectorul de serviciu, primul adjunct și  purtătorul de cuvant al pompierilor.

 

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu